Ma 2012 Május 24-én de 11óra és 11:30 között megváltozott az Isteni energia áramlása. Eddig fentről áramlott lefelé, mostantól viszont lentről jön felfelé. Ennek az volt az előzménye hogy húsvétkor a Föld Angyala elindult...
...hogy birtokba vegye a Napot, és most odaért. Ezután a Nap is csak a Teremtő Isten fényét bocsájthatja a Földre. Eddig ugyanis a Nap és az összes bolygó Lucifer birtokában volt, a világ kezdete óta, most viszont a Föld Angyala birtokba vette, „fölemelte” a Napot az Isteni szintre. A másik változás hogy az Isteni erő az Univerzum aljától áramlik fölfelé. Eddig az erő lefelé nyomta az embert, bele az anyagba. Ez a felfelé áramló erő viszont mindenkit emel majd fölfelé. Lassan megváltozik a világ. Ezzel elkezdődik a fényember korszak. Átlényegül a test. Magasabb rezgésszinten létezik majd mindenki. Újra kezdünk majd hasonlítani a kezdeti állapotunkhoz amikor fénytestünk volt.
Ezt én is el tudtam olvasni, köszönöm!
De itt túl sok minden nem volt írva..
Igen mondanák, semmikép ne hidd el azokat a baromságokat amiket Julika oldalán olvasol és amiket hasra ütés szerűen összehord. Még a Bibliai isteneket is keveri, teljesen más a teremtő Úr az Ószövetségben és az Újszövetségi Atya. Isten és isten között is óriási különbség van. Persze ő szívesen keveri ezeket. Julikánk nagy kókler, nem véletlenül űzi a szakmát, már több mint 20 éve számla nélkül. Kis unokája leukémiában halt meg, őt az isteni erő segítségével nem tudta meggyógyítani. Érdekes... Ha valódi válaszokat keresel, akár ebben a témában is a következő weboldalakat tudom neked ajánlani: mkh.valosag.net
2012.blogol.hu (erősen ajánlott)
pirospirula.blogspot.hu (erősen ajánlott)
Ezt a nőszemélyt pedig felejtsétek el egy életre, én azt nem értem mennyi embert átvert és megkárosított az évek alatt és még mindig vannak olyan agyhalottak akik hisznek benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!