Mit gondolsz erről?
Több mint egy hónapja azt álmodtam,hogy ikerlányaim születtek.Rá pár hétre pedig azt,hogy volt egy fiam.
Kb 2 hete elmentem jósnőhöz,aki azt jósolta,hogy hamarosan terhes leszek és,hogy 2 nő lélek le akar születni hozzám,ikrekként szeretnének jönni,de nem biztos h igy lesz.Az i lehet,h egymás után jönnek gyorsan.Majd lesz később egy fiam is.
Hozzá teszem a jósnővel nem beszéltem semmit,nekem is csak a jóslás után,már itthon jutott eszembe az álmom.
nem nagyon vágom mit akarsz, mert elég zavarosan írsz, de ha gyereket akarsz, ne a jósnőt kérd meg, hogy segítsen, hanem egy férfit.
Minden jósnő szélhámos, ha lepontoztok, akkor is. Elmondtad neki az álmaidat, ő meg elmondta neked, amit hallani akarsz, de hagyott magának kiskaput, hogy bármi történik is, azt mondhassa, "én megmondtam!"
Biztosat majd a nőgyógyász mond. A pénzedet meg a babának tartogasd, ne annak a széltoló nőnek vidd.
Azt mondtam már, hogy kérj meg egy férfit? (Legegyszerűbb, legtisztább, ha a párodat/férjedet) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!