Most éppen mire gondolsz?
Figyelt kérdés
Olyan különös, hogy hány meg hány dolog járhat az ember fejében!:) Lássuk!2012. jún. 10. 12:46
1/20 anonim válasza:
Most úgy elmennék egy koncertre.
2/20 anonim válasza:
el kéne olvasni az Éjféli Bál c. könyvet
3/20 anonim válasza:
este meccset akartam nézni, erre a forma 1-et adják helyette, és csak utána a meccset felvételről.
4/20 anonim válasza:
Holnap szakma vizsga és nem tudok megszólalni majd angolul
5/20 anonim válasza:
Azon gondolkodom, hogy nézzek-e még Star Trek-et, vagy inkább feküdjek le aludni egy keveset.
6/20 anonim válasza:
Azon gondolkodom, hogy tényleg tetszem-e egy kollégámnak, vagy csak én néztem be valamit....
7/20 anonim válasza:
Azong gondlokodom hogy mit keresek én a gyakori kérdéseken?
8/20 anonim válasza:
Megkéne tanulni az angolt,de nem tudok elszakadni a géptől,mert találtam egy jó könyvet.
9/20 anonim válasza:
Am Sarlol ezen én is gondolkoztam már nem egyszer,de nem jött értelmes válasz...
Jah meg azon is gondolkoztam,hogy meditálni kellene,tanulni kellene,de nem megy,mert én vagyok saját magam legnagyobb akadája...
10/20 anonim válasza:
ki kéne ganézni a konyhát, de vajon ki viszi le a szelektívbe a műanyagot, ha nem én? :)
ja, és este megyek színházba, addig embert kell varázsolnom magamból valahogy :D
remélem nem mossa el az eső, mert akkor marha pipa leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!