Milyen típusú embernek gondolsz ha egy szarvas a totemállatom?
Szia, sajnálom, hogy kérdésed most találtam meg. Elsősorban igazán nem szeretem a gyakori kérdések oldalát, mert itt a válaszok nagy része marhaság. Viszont a te kérdésed igen is jó, mivel ezotériával foglalkozom, az érdeklődési körömben benne vannak a totem állatok is. Első sorban a totem állat az előző válaszolókhoz képest úgy tud az emberrel kommunikálni, hogy álmon keresztül. A mai modern ember túlságosan gyorsan igazodik a körülöttük lévő változó dolgokhoz. Ám a képességeink és tudásaink amiket előző életeinkből hoztunk, mind ott van bennünk. tanítóink és vezetőink is csak arra várnak mikor vállunk nyitottá az ezotériára. Ha egy állatról álmodsz amit úgy érzel, hogy a tied és rendszerese felkeres akkor az a te totem állatod. Ő így tud veled kapcsolatba lépni, ugyanis máshogy nem biztos, hogy felfigyelnél rá. Példaként elmesélem a barátnőm történetét. Bárhova ment mindenhol lovakba ütközött. Bárhol megfordult, mindig egy ló képe, egy ló plakát, vagy egy matrica volt a legelső amit észrevett. De nem reagált rá, hisz elég elterjedt ez az állat. Majd amikor elment strandolni, egy ló medált talált a földön, majd a medencébe, majd mikor hazafele mentek, még egyet a buszon. Ekkor már komolyan felfigyelt mi lehet ez. A strandolás után, két nappal először álmodott egy gyönyörű pej lóval, így derült ki, hogy az -az ő totem állata. De sokszor ezek a lények nem mindig tudják magukra felhívni a figyelmük, és mivel mi emberek különbözőek vagyunk nem biztos az sem, hogy mindenkinek ugyanúgy jelennek meg.
A totem állatos témához kerestem neked még egy linket: [link] továbbá ha még jársz ide, akkor írj nyugodtan mailbe és szívesen segítek ebben a témában amiben tudok, továbbá, vannak még ismerőseim, tehát bármilyen ezós kérdésed van írd meg nyugodtan e-mailbe, ne ide mert a mailt előbb elolvasom mit itt a válaszod. Remélem válaszom megkapod még és tudok segíteni neked. :)
* Elütésekért, bocsi, a válaszom mobilról küldtem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!