Mért álmodtam ezt? Férjemmel voltunk egy erdőbe, ahol hatalmas szarvas üldözött bennünket, a fejünk felett ugrált át.
Azt hallottam, a halak a szaporodást jelentik.
Sose fogom megérteni, hogy lehet úgy megbízni a másikban, hogy biztos legyek benne, nem csal meg. Honnan lehet ezt tudni? Szerintem ez naívság. Olvastam egy könyvet a férfi és nő életútjáról, és törvényszerű, hogy a férfiak megcsalják a feleségüket/párjukat. Csakis a félénkek nem teszik meg. 30 évesen, meg az esküvő környékén még a pasik is szentül hiszik, hogy megtalálták a nőt, akit sose csalnak majd meg, de bizony megteszik. Én eleve úgy rendezkedem be a párommal való kapcsolatomban, hogy anyagilag és minden lehetséges módon független maradjak, sőt, és egész egyszerűen biztosan tudom, hogy én a páromnak az első felesége vagyok és nem az utolsó, mert ma már a pasik minimum 2-szer nősülnek.
De azért csendben irigykedem azokra, akik még hisznek a mesékben...Talán ha sokkal szebb lennék vagy nem is tudom. Nekem nem megy ez a naivitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!