Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Halál után a kutyák lelke is...

Halál után a kutyák lelke is tovább él? Kérem a BUNKÓ szkeptikusokat kíméljenek

Figyelt kérdés
2012. jún. 2. 19:33
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

@Mikulas bacsi

En ugy ertelmeztem, hogy a _nem bunko_ szkeptikusok irhatnak... nem minden szkeptikus bunko

2012. jún. 2. 20:29
 12/32 anonim ***** válasza:
Nem
2012. jún. 2. 20:43
 13/32 Odd Retard ***** válasza:
Nem él tovább.
2012. jún. 2. 20:43
 14/32 Napkiraly ***** válasza:
68%
tovább él és kísérti a kocsim lökhárítóját amin szörnyethalt
2012. jún. 2. 21:45
 15/32 anonim ***** válasza:
Valoszinuleg nem.
2012. jún. 2. 22:03
 16/32 anonim ***** válasza:
66%
A keresztények szerint az állatoknak nincs lelkük csak az embernek.Micsoda hiúság!Ha létezik olyan,hogy lélek(és nem csak az agy irányít mindent)akkor a kutyának is kell legyen.Bár ha szigorúan vesszük a testnek nincs szüksége lélekre a működéséhez.Az agy tökéletesen ellát minden funkciót lélek nélkül is(ideértve az érzelmeket,gondolatokat,tudatot,személyiséget,mindent ami te vagy).
2012. jún. 2. 22:05
 17/32 anonim ***** válasza:
Epp ez a stosz az egeszben a majmoktol is alig kulonmbozik az ember ha ugy nezzuk a DNS-ben nincs sok elteres. A lelek ha immaterialis dolog akkor sem hiszek a letezeseben.Nem tudom minden fajta allatnak meg a galandfergeknek is kulon tulvilag lenne fenntartve ennyi erovel es minden elolenynek? En szemely szerint hulyesegnek tartom ha meghalunk meghalunk jon a nagy feketeseg ami szerintem olyan mint eletunk elott szuletes elott...Vagy a lelek mikor fejlodik ki ? Az embrionak van lelke ? Ezeket a kerdeseken mindig gondolkodtam :D utolso zold pacsi ! :D
2012. jún. 2. 22:11
 18/32 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem is az van halál után mint ami születés elött.Örök nemlét és öntudatlanság!
2012. jún. 2. 22:19
 19/32 anonim ***** válasza:
...a lélek halhatatlan !, mindegy, hogy mit éltetett, mert Istentől eredő, vagyis a lélek maga az ÉLET :)
2012. jún. 3. 10:23
 20/32 Diavolino44 ***** válasza:

1.) Attól, hogy valaki szkeptikus miért kell kirekeszteni, ha azt a választ várod mindenkitől amit hallani szeretnél felesleges volt feltenni a kérdést.

2.)Már nem emlékszem melyik könyvben olvastam, h az állatokban lélektöredékek vannak. Olyan lelkek akik éppen nem születtek le. Így ha a kutya meghal a lélektöredék egyesül az eredeti lélekkel. Aki lehetett eredetileg pl a halott nagymamámad stb.

3.) Saját véleményem szerint mivel az állatoknak nincs önálló akaratuk, csak az ösztöneik irányítják ezért ők nem részesei a karma körforgásának. Így nem élhetnek tovább. Nincs benne logika. Milyen "adósságot" hagyott hátra, megugatta a postást s azért születik majd újjá mert ezt ki akarja egyenlíteni? Nekem ez fura.

2012. jún. 3. 14:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!