Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi van a képen?

Mi van a képen?

Figyelt kérdés

Boszorkányság? Sátánizmus? mihez kellhet egy ilyen "dolog"??

Jelent valamit??

Ugyanis mikor ez a kép készült, azóta egy bagoly van a házunk előtt, és nem repül el...

Lehet butaságnak tűnik, csak kíváncsi vagyok .

Bocsi előre is a minőségért, de sajnos kicsi volt, és rá kellett nagyítani. Úgy meg nem látszódott rendesen, ezért a vonalakat behúztam.

2012. máj. 29. 10:48
1 2 3
 11/24 eNerdzsy ***** válasza:

Csatlakozva az előzőekhez - ez egy mostanában divatos fali dísz.

Sok lakberendezési üzletben lehet kapni hasonlókat.

2012. máj. 29. 11:22
 12/24 A kérdező kommentje:

11:07 köszönöm!!

utolsó.... fogalmam sem volt, hogy mi ez!

De igen, akkor az vagy, ha ez boldoggá tesz... minek szólsz bele, ha értelmeset nem tudsz? :)

2012. máj. 29. 11:22
 13/24 A kérdező kommentje:

nem utolsó bocsi!!

11:18nak....

2012. máj. 29. 11:24
 14/24 anonim ***** válasza:

"akié ez a "dolog" a falon, az sátánista, vagyis szokott állatokat is áldozni, "

Még szerencse, hogy a bagoly nem az ő háza előtt van!Látszik, hogy okos állat.

Ez ahogy kinézem, lehet talán pentagram is, azt pedig úgy tudom, szokták boszorkánysághoz használni.Az álomfogó díszesebb.Bár valóban hasonlít arra is.

Minden esetre én azt az embert messzi elkerülném.

2012. máj. 29. 11:26
 15/24 anonim ***** válasza:
Én nem tudok értelmeset? "Jaj ott ült egy bagoly, úristeeeeeeeeeeeeeeen, és nem repül el, biztos megszállt egy démon"
2012. máj. 29. 11:26
 16/24 anonim ***** válasza:

Mi az összefüggés az ismerősöd fala és a házat előtti bagoly között?

Ismerősöméknek gyereke született és azóta egy gólya fészkelt a kéményemre, lehet nekem is hamarosan gyerekem lesz?

ez kb ilyen.

2012. máj. 29. 13:12
 17/24 anonim ***** válasza:
Hjaaa, ez egy szegényesen "megszőtt" álomfogó... Kb. semmi démoni nincs benne, főleg úgy, hogy egy boltban vette... És semmi alak nincs beleszőve, max. egy négylábú csirkének tűnik a behúzott vonal
2012. máj. 29. 13:30
 18/24 anonim ***** válasza:
Amúgy jó idióta vagy!
2012. máj. 29. 13:31
 19/24 anonim ***** válasza:
Amugy csak,hogy tudd akkor a barátod nem igazi sátánista,ugyanis a sátánisták nem áldoznak állatokat,mert Sátánnak az állatok szentek,pont ugy mint a kisgyerekek,szóval a haverod nagyon elvan tévedve...ami a képet illeti,annak semmi köze ahhoz,hogy ott a bagoly,lehet azért van ott,mert a közelben vannak rágcsálók és ez pont jó neki.
2012. máj. 29. 14:27
 20/24 anonim ***** válasza:
Valamilyen sátánista védő jel, és nem a jelnek kell tulajdonítani figyelmet hanem az ismerősöd elmeállapotának.
2012. máj. 29. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!