Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi van a képen?

Mi van a képen?

Figyelt kérdés

Boszorkányság? Sátánizmus? mihez kellhet egy ilyen "dolog"??

Jelent valamit??

Ugyanis mikor ez a kép készült, azóta egy bagoly van a házunk előtt, és nem repül el...

Lehet butaságnak tűnik, csak kíváncsi vagyok .

Bocsi előre is a minőségért, de sajnos kicsi volt, és rá kellett nagyítani. Úgy meg nem látszódott rendesen, ezért a vonalakat behúztam.

2012. máj. 29. 10:48
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:

[link]

bocsi, ez lemaradt!

2012. máj. 29. 10:50
 2/24 anonim ***** válasza:
Hogy került oda és hova? Árnyék? Vagy mi?
2012. máj. 29. 10:57
 3/24 A kérdező kommentje:
nem. egy ismerősömnél készült a kép, és ez van felakasztva a falra!
2012. máj. 29. 11:01
 4/24 anonim ***** válasza:
ja értem. Szerintem túl sokat képzelsz bele a dologba. A bagoly meg egy teljesen ártalmatlan kis állat, akinek valamiért most épp ott tetszik.
2012. máj. 29. 11:03
 5/24 anonim ***** válasza:

"azóta egy bagoly van a házunk előtt, és nem repül el"

Örüljetek neki, a bagoly egy hasznos állat. Elkapja a kis rágcsálókat a ház körül.

Ne legyél ennyire paranoiás. :)

2012. máj. 29. 11:06
 6/24 anonim ***** válasza:

Ez egy álomcsapda vagy álomfogó, észak-amerikai indián kultúrtárgy. Ergo se boszorkánysághoz, se sátánizmushoz halvány köze sincs, mivel akik ezt kitalálták, nem is hallottak ilyesmiről.

[link]

2012. máj. 29. 11:07
 7/24 A kérdező kommentje:
de azt tudni kell, hogy akié ez a "dolog" a falon, az sátánista, vagyis szokott állatokat is áldozni, meg szellemeket, démonokat idézni... ezért ijedtem meg :)
2012. máj. 29. 11:10
 8/24 anonim ***** válasza:
Ja, hogy a maszek sátánizmus, állatáldozás meg démonidézés az okés, de egy random indián díszlettől már meg kell ijedni :D Ha az ismerősöd azt hiszi, hogy ennek a tárgynak köze van a sátánizmushoz, akkor nagyot téved. Nem lenne meglepő.
2012. máj. 29. 11:12
 9/24 anonim ***** válasza:
Nekem is van ilyenem, akkor sátánista vagyok? :D
2012. máj. 29. 11:18
 10/24 anonim ***** válasza:

Ugye nem gondolod komolyan, hogy azért ül nálatok a bagoly, mert ezt a matyit lefotóztad?

A baglyoknak szokott lenni kedvenc helyük, területük és legtöbbször ott tartózkodnak.Kedves állatok, nincs bennük semmi ördögi.

Igen, ilyen csillaggal a vajákosok szoktak szórakozni.De amíg az ismerősödnél van, nem nálad, addig ne aggódj!

2012. máj. 29. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!