Valaki mondja el, hogy mit kellene látnom ezen a képen? *-*
2012. jan. 15. 13:22
1/10 anonim válasza:
Csak hogy valaki azt higgye hogy az meghalt és figyel téged.
2/10 anonim válasza:
photoshop
Amúgy Jézus arcképe vehető ki
4/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!:)
2012. jan. 15. 13:44
6/10 anonim válasza:
"Amúgy Jézus arcképe vehető ki"
Egy nagy fenét!
7/10 anonim válasza:
Igen ez Jézus arcképe. De kedves kérdező, vagy 5000 kommentben ott van alatta.
8/10 tetris válasza:
Elgondolkodtató, hogy ha az arc körüli felhők széle egyenetlen, bolyhos, akkor vajon a Jézus szemöldöke hogy lehet olyan határozott körvonalú. De a szája vonala is olyan határozott, pedig körülötte minden elmosódott. Szerintem egy manipulált fotó lehet inkább, mint természetes képződmény. Bár látni véltek már Jézust fakérgében, piritós kenyéren, de én láttam egy fotót, ahol még kutya fenekén is megjelenni látszott a szőrben.
9/10 anonim válasza:
14:33
2.vagyok
igen elvileg az vehető ki
de azt is írtam h photoshop
10/10 anonim válasza:
Semmit kedvesem ne fantáziálj-levegő, víz molekulák amit megvilágít a Nap fényözöne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!