Szerintetek lehet össze függés a képen látottak között?
2012. febr. 15. 17:40
1/6 Em0 Girl válasza:
szerintem nincs. ez csak egy véletlen egybeesés amit valaki véletlenül észrevett és kirakta érdekességnek =) rem hasznos voltam
2/6 A kérdező kommentje:
Hm kicsi helyesírási hiba, de nézzétek el :)
2012. febr. 15. 17:43
3/6 A kérdező kommentje:
Sokszor erre fogják az e fajta dolgok egybeeséseit. Ezért is vagyok kíváncsi mások véleményére. :) Persze csak azéra aki értelmesen tud hozzászólni. :D
2012. febr. 15. 17:46
4/6 anonim válasza:
Eléggé fogjuk rá módon hasonlítanak csak.
5/6 anonim válasza:
Látható módon valaki talált összefüggést, s biztosan magyarázatot is fűzött hozzá, amit vélhetőleg Te ismersz, de nem érezted találónak. Manapság divat a Szent Koronát összefüggésbe hozni az ősmagyarság történetével, jelképeivel, de a két kép összekapcsolását én erőltetettnek érzem.
6/6 anonim válasza:
Ez eléggé erőltetett. 2005-2006 környékén kezdett elszabadulni ez a buta álmítoszgyártás a jobboldalon. Mert az UFO Magazin olvasóközönsége megunta az ufókat, és valami új után kellett nézniük, így eljutottak a nemzetieskedéshez, és az őnámításhoz.
Ezt úgy nevezik: New Age
Sajnos Magyarországra csak 2005 után jutottak el a New Age-es mozgalmak, és ilyen nemzetieskedő formában nyilvánulnak meg. Közös vonásuk, hogy öszemossák különböző kulturák érdekes elemeit: reinkarnáció, meditáció, kvantumfizika... stb. Az a vadzsra is egy tibeti képzőművészeti alkotás, de ezek mindenféle varázserőt tulajdonítanak neki.
Egyébként a 60-as években, az eredeti new age-et azt hippik művelték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!