A topicon belül milyen kérdések és nézetek azok amiket h. lyeségnek gondoltok?
reptoid-kerdesek,
100%ban szkeptikus-kerdes, aki mindent a tudomannyal akar megmagyarazni.
100% ezo szemleletu- kerdes, aki ha wcre megy azt is a tarot kartyatol kerdezi meg.
Jajj igen, én is olvastam az "agyunk 2%-át használjuk" kérdést. Sokszor felvetődik, néha elég hihetetlen mit bele nem látlak. Páldául azt, hogy ha többet tudnánk kihasználni az agyból, akkor gondolatokat tudnánk olvasni, repülni, meg mittudomén. A realitás talaján kellene maradni.
Én momentán nem hiszek abban, hogy csak ülök a babérjaimon, és bevonzom a szerelmet, a pénzt, a munkát, a barátokat, szóval mindent, amihez mozdulni kellene.
Az utóbbi napokban nekem két kérdés 'tetszett' nagyon. Az egyik, amiben arról érdeklődött a kérdező, hogy a menstruációs vérét titokban megitathatja-e a fiúval, hogy az még véletlenül se szakítson vele, a másik pedig egy 13 éves lányka, aki állítja, hogy vámpírok léteznek, mivelhogy pedig ő is az (újfajta lehet) ezért a kedves, segítőkész vámpírtársak segítségét kérte volna az oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!