Mit gondoltok a bevonzásról?
Én hiszek benne. Félelmetes.
Én sajnos a bajt, a rosszat vonzottam be...
Annyit hajtogattam, naphosszat másra se tudtam gondolni csak nehogy baj legyen, csak nehogy baj legyen, aztán történt egy ismerősömmel is baj, akkor azon agyaltam napokat-heteket milyen rossz lehet neki, mit érezhet, hogy éli túl, csak nehogy velem is baj legyen, csak nehogy...
És az lett! Még az orvosom is megmondta.. bevonzottam...
Csatlakozom a #2-eshez. Ez az egész egy nagy átverés, de pszichológiai hatása rendkívül pozitív bizonyos értelemben, javít a hozzáálláson, optimista világnézetet ad, de van árnyoldala is: aki nagyon hisz benne, annál pszichózis jöhet létre=elszakad a valóságtól, azt fogja hinni, hogy mindent elég fejben elképzelni, jön a sült galamb és bele röpül a szájába(pl nem tanul vizsgákra, eredmény: megbuktatják egy szemrebbenés nélkül).
A másik árnyoldala pedig az oktatói, na ők bevonzzák a pénzt(pénzed!).
Működik, persze!
Ez nem is kérdés!
Figyelj, ha te elhiszed magadról, hogy sikeres és értékes ember vagy, a barátnőd meg azt képzeli, hogy neki semmi nem sikerül, és egy lúzer, akkor mit gondolsz, melyikőtök fog jobban boldogulni az életben?
Hát persze, hogy Te!
Vagy vannak olyan nők, akik állandóan elmondják, hogy csak a se.ggfejeket vonzzák, akik mondjuk isznak, vagy durvák, vagy félrelépnek.
Mondják, és mondják, és láss csodát: tényleg csak seg.gfejekkel akadnak össze. Egyikkel a másik után.
Nővérem elhitette magával, hogy neki nem való a felsőoktatás, buta hozzá, nem is bírná végigcsinálni stb...
Rászánta magát a felvételire mégis, hát pont előtte olyan rosszul lett, hogy nem tudott elmenni, így fel sem vehették.
Míg más, aki sokkal butább nála simán megcsinál egy főiskolát, mert hisz benne, hogy neki ez jár és lehetséges.
Egy ismerősöm, egy srác, akinek szörnyű szigorú, ultra katolikus szülei voltak állandóan attól félt, hogy megint az lesz, mint gyerekkorában, amikor minden piti dologért rászóltak, meg állandóan fegyelmezték, imádkoztak, énekeltek, templomoztak, borzalmasan el volt nyomva. Lázadt is rendesen, annyira félt, hogy az lesz, ami akkor volt.
Erre mi történt?
Összeakadt egy nővel, aki egy hatalmas papucsot csinált belőle, minden piti dologért rászól, állandóan fegyelmezi, akár a szülei annak idején, rideg nő, mint az anyja volt, ráadásul tök vallásos, csak nem katolikus, hanem buddhista!!!!
Azt vonzotta be, amitől félt, mert folyton ezen agyalt.
Ezt megfordítva, ha elhiszi valaki, hogy ő értékes ember, és jár neki a jó kapcsolat, ahol nincs terror alatt, vagy jár neki az egyetem, mert okos, és szorgalmas, és ezt szívéből HISZI, akkor az is megvalósul.
Olyan az életed, amilyennek Te alakítod ki.
Az vagy, akinek hiszed magad.
Először önmagadban, aztán a külvilág is visszatükrözi ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!