Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Teljesen tudatlan és egy...

Teljesen tudatlan és egy kicsit hitetlen is vagyok, mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Van egy nőgyógyászati betegségem, immár 5 éve. Egy barátnőm szerint valaki benne tart ebben a helyzetben, ezért oldásra van szükségem. Tudnátok ajánlani valakit, aki foglalkozik ilyennel, lehetőleg Bp-en és nem húz le súlyos tízezrekkel, mert ezen sajnos már túl vagyok. Minden vélemény érdekel!

2012. márc. 23. 22:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
76%
Ez marhaság! Bárkihez mégy,az csak lehúz sok pénzzel,de nem fogsz meggyógyulni. Senki nem tart ilyen helyzetben.
2012. márc. 23. 22:20
 2/16 A kérdező kommentje:
Sajnos részben egyetértek veled, de 4 műtét után, egyre fogyó szervekkel, úgy hogy az orvos a szemembe mondja, hogy nem tud meggyógyítani, miben higgyek????
2012. márc. 23. 22:24
 3/16 anonim ***** válasza:
A nőgyógyászuati betegségek (is) nagyszerűen gyógyíthatók gyógyteákkal. Szerintem keress rá a neten, hogy gyógynövények, aztán írd be mi a baj,és megtalálod a megfelelő növényt. PL: kisvirágú fűzike, pásztortáska, stb. De olvasd el, melyiktől miféle gyógyhatást várhatsz.
2012. márc. 23. 22:26
 4/16 A kérdező kommentje:

Sajnos a teákon is túl vagyok, de ha találsz nekem valami újat, azért hálás leszek.

Endometriózis a problémám...

2012. márc. 23. 22:32
 5/16 anonim ***** válasza:
Keress egy jó nőgyógyászt! Lehetőleg egy maszekot, mert az még meg is gyógyít.
2012. márc. 23. 22:33
 6/16 A kérdező kommentje:

Köszi, ezen is túl vagyok! :)

Mármint a maszek nőgyógyászon! Olyat még nem találtam aki meg is gyógyít, de ha ismersz ilyet a fenti problémára szeretettel fogadom!

2012. márc. 23. 22:34
 7/16 anonim ***** válasza:

"Ezek mellett alternatív terápiák is szóba jöhetnek, például egy francia fenyőféle (pinus maritima) kérgének kivonata, a pycnogenol szájon át történő adagolásával jó eredményeket lehet elérni."

Oké, egy life.hu-s, cikkben találtam, de hátha... Nagyon szurkolok, jobbulást.

2012. márc. 23. 23:02
 8/16 anonim ***** válasza:

Tudják, hogy mi okozza? Pszichoszomatikus esetleg?

Vitaminokon is túl vagy?

2012. márc. 24. 00:02
 9/16 anonim ***** válasza:
Az ezotéria helyett próbáltad az egészség kategóriában is? :)
2012. márc. 24. 00:53
 10/16 A kérdező kommentje:

Sajnos az orvosok sem igazán tudják, hogy mi okozza, de még a külföldi szakirodalom sem :(

Igen, szedtem/szedek vitaminokat, de sajnos nem lett jobb a helyzet.

Az egészség kategóriát 2007 óta próbálom!

Azért köszönöm, hogy foglalkoztatok velem és ha a kérdésemre is érkezne válasz még boldogabb lennék! :)

2012. márc. 24. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!