Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Teljesen tudatlan és egy...

Teljesen tudatlan és egy kicsit hitetlen is vagyok, mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Van egy nőgyógyászati betegségem, immár 5 éve. Egy barátnőm szerint valaki benne tart ebben a helyzetben, ezért oldásra van szükségem. Tudnátok ajánlani valakit, aki foglalkozik ilyennel, lehetőleg Bp-en és nem húz le súlyos tízezrekkel, mert ezen sajnos már túl vagyok. Minden vélemény érdekel!

2012. márc. 23. 22:12
1 2
 11/16 anonim válasza:

Szia!:)

Én a kineziológiát tudnám Neked javasolni, oldással történik a kezelés, csak a kezedet fogja az ujjaival nyomkodni:) Teljesen a tested reagálásán alapszik, tehát nem "hókuszpókusz" a dolog. Nekem és a tesómnak is segített már, megéri utánanézni, biztos találsz jó szakembert, aki nem fog lehúzni.

Szép napot!:)

2012. márc. 25. 17:05
 12/16 A kérdező kommentje:
Esetleg tudnál ajánlani? Akihez Ti jártatok???
2012. márc. 25. 17:58
 13/16 anonim válasza:

Szia!

Nagyon sajnálom, hogy betegeskedsz. Gyógyulj meg mihamarabb!

Bár nekem nem egészségügyi problémáim szoktak lenni, de én azt szoktam ilyenkor csinálni, hogy a lakásomat/szobámat rendbe rakom. Igen nagy takarítás és lomtalanítást csinálok (szekrényekben is) és kipucolom a lakást. (ablakmosás is). Tengeri sóval felmosok, és füstölök tömjént. A sarkokat alaposan felfüstölöm (akár több szállal is), és közben azt mondom:

"Szentkereszt legyen fényem ne az ördög vezérem

Gonosz lélek hord el magad, ne tukmáld rám hívságodat.

Ne tedd elém étkedet, magad edd meg mérgedet!"

Alapos szellőztetés, és kész.

Talán próbáld ki, ha gondolod.

2012. márc. 26. 21:54
 14/16 anonim ***** válasza:

Az utolsó válaszadó is jó választ ad.

**t próbáltad már?(Petrezselyem félét)

** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
2012. márc. 26. 22:25
 15/16 anonim ***** válasza:
Szia. Lehet hogy későn írok de hátha még olvasod. Én a Sunrider-es termékekre esküszöm. Keress fel egy ezzel foglalkozó emberkét :)
2012. ápr. 16. 16:47
 16/16 anonim ***** válasza:
Vsan egy könyv: A LÉlek nyelve: betegség. Arról szól, hogy melyik lelki probléma milyen betegséget okoz. Tudok egy jó gyógyítót, engem rendbehozott, 20 évvel fiatalabb lettem. Ha írsz üzenetet, és érdekel tényleg, akkor küldök telefonszámot. Nem tízezer, hanem kevesebb, és lehet, hogy egyszer is elég megjelenned.
2012. ápr. 16. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!