Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van olyan Spirituális Sátánisa...

Van olyan Spirituális Sátánisa, aki látja is a szellemeket, nem csak érzékeli?

Figyelt kérdés
Lehetséges, hogy én is elkezdem ezt a dolgot, de elötte lenne pár kérdésem...

2012. ápr. 29. 01:54
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
azaz kívülállóként*
2012. dec. 21. 19:38
 32/36 A kérdező kommentje:

Honnan tudod, hogy milyen szinten állok ? Lehet hogy magasabb szinten állok mindannyiatoknál energiában ! Ne becsüld le sosem a másikat ! Egyébként jogos, hogy félted...

Egy kérdésem lenne hozzád egyébként, akár üzenetben is válaszolhatsz, tehát van olyan dolog, ami egyértelműen bizonyítja, hogy léteznek ezek a dolgok ? Tehát én eszméletlen szkeptikus voltam régen, van egyértelmű dolog, ami bizonyítja, hogy midn ez igaz ? pl láttál szellemet, nem csak érezted, vagy tényleg megjelent valami, vagy látod az aurát, nem csak érzékeled, vagy hasonló ? Egyébként sok helyen azt hallom, hogy csak tinikből álló kitalált vallás az egész spirituális sátánizmus, vagy profit alapú, erre is válaszolhatnál nekem PM-ben ! Hozzátszem, ezek nem támadó jellegű kérdések, csak kíváncsi vagyok, és ez az egyetlen vallás, amiben lehetséges igazságot látok, és félretudom tenni a szkeptikus gondolkodásomat, és "megerősítés" kellene úgymond ! Előre is köszi !

2012. dec. 21. 21:45
 33/36 anonim ***** válasza:

A vallás már csak így működik, mióta világ a világ: vannak "beavatottak" és vannak "kívülállók".

Másképp:

A vallásokat beavatottak hozzák létre kívülállóknak.

Másképp:

a vallásokban, ha nem te alapítottad, csak kívülálló (=tanítvány) lehetsz.

Ezért van annyi vallás.

2014. jan. 5. 03:17
 34/36 anonim ***** válasza:
Köszönjük Emese.
2014. jan. 5. 14:16
 35/36 A kérdező kommentje:

Súr és Zoboleh, ti mindig egymásba köttök az oldalon!:)

Egyébként Raimhol vagyok.

2014. jan. 5. 14:21
 36/36 anonim ***** válasza:
Te nem csak egy idióta vagy kérdező, hanem egy idióta is.
2020. szept. 5. 13:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!