Van olyan Spirituális Sátánisa, aki látja is a szellemeket, nem csak érzékeli?
Figyelt kérdés
Lehetséges, hogy én is elkezdem ezt a dolgot, de elötte lenne pár kérdésem...2012. ápr. 29. 01:54
11/36 anonim válasza:
Erre se mondok inkább semmit!:-D
12/36 A kérdező kommentje:
Nem is kell ! Ez sem szürreálisabb mint a biblia, vagy a vonzás törvénye, vagy az ehhez hasonló dolgok...
2012. ápr. 29. 11:53
13/36 anonim válasza:
Amugy tényleg komolyabb dolgot lehet elérni a sátánizmussal .
És igen sok ember rosszul asszociál hogy gonosz csak a keresztény egyház(Vatikán állította be) jaj valami ismeret dolog a gonosz műve ááá biztos..... xD
Álszent egyház...
De azért óvatosságra hívnám fel a figyelmedet a témában.
14/36 A kérdező kommentje:
Óvatosságra, mégis miért? Egyébként olyan nincs, hogy jó és rossz, mind a két fogalom relatív...
2012. ápr. 29. 13:17
15/36 anonim válasza:
11:53-as vagyok
Tudom én is hogy relatív minden.
16/36 A kérdező kommentje:
Akkor jó ! :)
2012. ápr. 29. 19:02
17/36 anonim válasza:
Nem tudom róla. Ilyesmiről semmit.
18/36 A kérdező kommentje:
?
2012. máj. 3. 17:57
19/36 anonim válasza:
Nincs,mert szellemek se léteznek. Ha pedig egy "harmadik szemet" akarsz,akkor menj el a tetoválószalonba és varrasd magadra...
20/36 A kérdező kommentje:
Honnan tudod, hogy nincsenek? Te olyan hatalmasnak hiszed magad, hogy te ezt tudod? Ezek szerint te mindent tudsz?
2012. máj. 6. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!