Péntek 13. a te nézőpontod szerint szerencsés vagy szerencsétlen nap?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon szerencsés nap, már most tudom, hogy egy csomó jó dolog vár rám :)))2012. ápr. 13. 07:10
11/26 anonim válasza:
Az én esetemben,a legtöbbx u.olyan nap,mint a többi,mert nem vagyok babonás;-)
...nem félek se a "péntek13"-tól,se a 13-as számtól,sőt az inkább szerencse-számnak számít nálam!
12/26 anonim válasza:
Ma van a születésnapon. Néha szerencsés,néha nem.
Nem hiszek a babonákban.
13/26 anonim válasza:
èn legutobb majd nem elhagytam a pènztárcámat Pèntek 13. án
de szerencsèmre meglett mielött fel száltam a buszra
15/26 Diavolino44 válasza:
Ma derül ki maradok-e a munkahelyemen vagy lapát. Szóval még nem akarom megítélni. :):)
16/26 anonim válasza:
Péntek 13.-án feszítették keresztre Jézust, És az 1600-as években, Szép Fülöp ezen a napon támadta meg a Templomos Rend lovagjait. Ezért tartják szerencsétlen napnak.
17/26 anonim válasza:
Ugyanolyan szerencsétlen, mint a többi.
18/26 anonim válasza:
Szerintem szerencsés.
Egyik nagynénim (aki számomra nagymama pótló volt, hiszen sokkal idősebb volt anyukámnál) péntek 13-án született, és lottó ötöse volt felnőtt korában annak idején. Akkor persze nem fizetett a lottó ennyire nagy összeget, mint mostanában várható, de abban a korban is sok pénz volt :-))
19/26 anonim válasza:
a 13 fejű sárkány is ezen a napon született, úgyhogy csak szerencsés nap lehet :D
20/26 yossarian44 válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!