Tényleg ilyen szerencsétlen vagyok?
Már vagy fél éve rossz dolgok történnek velem. A feleségemmel majdnem elváltunk, volt 2 balesetem is kamionnal, eltört a bordám, volt egy kis baj a szivemmel, bele tenyereltem egy késbe, szilánkosra tört a kezem, megharapta a lábam egy roti (az nem volt nagy de azért fájt). Elegem van h velem mindig történik valami egy ideje. Nem tudom h szerencsésnek érezzem-e magam h még nem haltam meg. Mi jöhet még?
28/F
mondanom kell valamit.
képzeld el ,csak jó dolgok történnek veled ,szó szerint ,csak jók, aztán egyszer mikor nem számítasz rá teszem azt elesel az utcán és eltörik a lábad..
tutira emlékezni fogsz még rá vagy 50 évig.. egyrészt azért mert nem történik veled mindennap ilyen és azért is mert SAJNOS AZ EMBERI AGYRA A NEGATÍVUMOK JOBBAN HATNAK:(
Szia,
nekem az a véleményem, hogy Fentről az Égiek bizonyára valamire figyelmeztetni kívánnak téged! Igen, mindenképpen fontos az, hogy odafigyelj arra, hogy mik történtek, minden "véletlennek" meg van a maga oka! Vannak ilyen oldalak ahol ilyenekkel foglalkoznak, és tudnak segíteni, illetve pontosan meg tudják azt mondani, hogy miből erednek a figyelmeztetések, mire kívánnak figyelmeztetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!