Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mitől vagyok ilyen szerencsétl...

Mitől vagyok ilyen szerencsétlen? SoS!

Figyelt kérdés

Minden rosszul sikerül.Főleg az iskola...

Ilyen rosszul még soha nem álltam félévkor.

Eddig még mindig kitűnő voltam,most örülök,ha még tudok javítani hogy csak két négyesem legyen.Fizika 3-4,rajz 3-4,angol 4-5,tesi 3-4-5.Nyolcadik félév.

Most semmi nem sikerül,mindent elszúrok,mindennek melléfogok.

Már annyi mindennel próbálkoztam,és nem sikerül.Tanulok,még többet mint eddig,de nem megy.

Holnap javítózok angolból,plusz fizikából.

Mit javasoltok,mit csináljak?

2012. jan. 11. 13:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
szia nyugodj meg ez csak nehezebb lesz, nekem már van egy szakmám ott 5 voltam mindenből, most érettségizős osztályban meg 4 leszek most félévkor de nem akadok ki mert örülök ennek, általánosban 3 voltam mindenből.
2012. jan. 11. 13:59
 2/16 A kérdező kommentje:
Az oké,de általános és 8. félév,és holnapon függ a félévi átlagom... És nem tudom,mit csináljak...
2012. jan. 11. 14:04
 3/16 A kérdező kommentje:
A mostani kettesem egy pont híján 3.A négyes egy pont híján 5. és mind olyan hiba,hogy tudom,és nem tudom miért azt írtam be.
2012. jan. 11. 14:08
 4/16 anonim ***** válasza:
77%

Ezoterikus válasz: megátkoztak, szemmel vertek!

Pszichológus válasz: a teljesítménykényszertől kikészült a gyermek.

Szomszédasszony: biztos drogozik a kis ártatlan, vagy a lába köze viszket!

A nem kívánt válasz törlendő...

2012. jan. 11. 14:31
 5/16 A kérdező kommentje:

És mit lehetne tenni ellene?

Nem drogozok.

2012. jan. 11. 14:34
 6/16 anonim ***** válasza:

Talán volt egy rossz időszakod, és annyira megijedtél a becsúszott rossz jegyektől, hogy bestresszeltél. Viszont minél inkább idegeskedsz, annál rosszabbul fog menni. Próbálj megnyugodni, és bízzál önmagadban! Ha még sosem ment ennyire rosszul, az azt jelenti, hogy tudsz jobbat. Márpedig akkor nincs miért aggódni. :)

Pihend ki magad alaposan a hétvégén, és újult erővel húzz bele a tanulásba. Még semmi sincs veszve. :)

2012. jan. 11. 14:38
 7/16 A kérdező kommentje:

De holnapra kellene!

Holnap javítózok fizikából,most állok 3,42-re,ha holnap tudok felelni egy 5 akkor meg lesz a 4.Ha nem tudok,akkor 3 leszek,és a nyolc év alatt egy hármasom sem volt még.És eléggé ideges vagyok,mindenkivel ingerült,mindenben a rosszat látom,mindentől elfáradok,nehéz megmozdulni,nehéz minden.

2012. jan. 11. 14:50
 8/16 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ez a kérdés egyáltalán nem az ezoterikus kérdésekhez tartozik. Sőt igazából fel sem kellett volna tenni. Feltehetően az történt hogy a 14 éves kis tini ÚGY GONDOLTA, hogy rengeteget tanult, közben igazából a facen lógott, a barátaival találkozgatott és szórakozott... és most mikor szarban van a névtelen "barátaival" próbálja megmagyaráztatni mi is történt. Amúgy mit vársz tőlünk? 10 nappal a felvételi megírása előtt? Fiam, azt javaslom neked hogy a helyett hogy az interneten lógsz, és felesleges kérdéseket írogatsz ki, menj és csinálj minél több felvételi gyakorlófeladatot , és akkor talán a felvételit nem fogod elcseszni (ugyanis azt remélem tudod hogy egy ált gimibe 30-20-50 százalék a hozott jegyek a szóbeli és az írásbeli aránya, tehát körülbelül annyit számít hogy tesiből 4 est vagy 5 öst kapsz mint 1etlen 1 feladat az írásbelin)

2012. jan. 11. 14:52
 9/16 anonim ***** válasza:
Túlstresszeled a dolgokat. És a Hold nem megfelelő szögben áll.
2012. jan. 11. 14:52
 10/16 anonim ***** válasza:

Én is hasonlóan viselkedem, mikor idegeskedem valami miatt.

Szóval a legfontosabb, hogy nyugodj meg! Tudom, hogy nehéz, de próbáld meg. Szakíts rá egy kis időt, esetleg aludj egy fél órát, igyál egy teát vagy sétálj egyet. Aztán nyugodtan ülj le, és módszeresen tanuld meg az anyagot. Ha egy hármasod sem volt még, akkor egyáltalán nem vagy buta! Ha ennyi évig ötös voltál, holnap miért ne menne ugyanolyan jól, mint egészen eddig? :)

A tanáraid tudják, hogy nem vagy rossz tanuló. Valószínű már "el vagy könyvelve", mint jó diák, ezért biztos vagyok benne, hogy tudják, hogy csak rossz passzban vagy, és holnap segíteni fognak, hogy sikerüljön javítani. :)

2012. jan. 11. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!