Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mitől vagyok ilyen szerencsétl...

Mitől vagyok ilyen szerencsétlen? SoS!

Figyelt kérdés

Minden rosszul sikerül.Főleg az iskola...

Ilyen rosszul még soha nem álltam félévkor.

Eddig még mindig kitűnő voltam,most örülök,ha még tudok javítani hogy csak két négyesem legyen.Fizika 3-4,rajz 3-4,angol 4-5,tesi 3-4-5.Nyolcadik félév.

Most semmi nem sikerül,mindent elszúrok,mindennek melléfogok.

Már annyi mindennel próbálkoztam,és nem sikerül.Tanulok,még többet mint eddig,de nem megy.

Holnap javítózok angolból,plusz fizikából.

Mit javasoltok,mit csináljak?

2012. jan. 11. 13:54
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Kicsit fura a tanár. Nem rossz,de nem értem meg. Hiába magyarázza,nem értem. Remélem én is megadja a 4est,mert ha nem öngyilkos leszek. Úgyis minden nehéz. Alapból a családba is van elég sok ami kikészít -apám leginkább- meg még az iskola is. Teljesen elegem van mindenből.
2012. jan. 11. 15:03
 12/16 anonim ***** válasza:
Ezt meg felejtsd el. A lehető legrosszabb gondolat jár most éppen a fejedben, megkockáztatom hogy úgy érzed, most senki sem törődik veled, ezért gondolsz ilyenekre.
2012. jan. 11. 15:05
 13/16 anonim ***** válasza:
Te még mindig itt vagy? Nem megmondtam neked hogy menjél tanulni???
2012. jan. 11. 15:09
 14/16 A kérdező kommentje:
Az,hogy senki nem törődi velem nem igaz. Csak mindenből elegem van. Most is itt ülök a gép előtt,de nincs semmi erőm,kedvem,semmim értemenni a könyvért,kimenni inni,bármi más.Az egész életem egy rakás sz.r.
2012. jan. 11. 15:10
 15/16 A kérdező kommentje:

Felvételin 100pont a vihető + 100 a felvételi pontszám. Egy sima,helyi gimibe megyek,nem az a lényeg,hogy 95 vagy 99 pontot viszek.Az,hogy legyek meg a jeles,és ne legyen 3 a fizikám. És azért ide raktam, mert -tudom- hülyeség,de már én is ilyenekre gondoltam,hogy megátkoztak meg ilyenek.Az előző hozzászólásod felett meg elsiklottam.

Nem lógok a barátaimmal semennyit.Az tény,hogy kicsit sokat gépezek,de nem facebook.

2012. jan. 11. 15:17
 16/16 anonim ***** válasza:

Besokalltál.

Nyugodj meg, veszteni már nem veszthetsz, 8. félév és 7. év vége számít továbbtanulásnál, ennek ellenére sok iskola igényt tart felvételnél a teljes bizonyítvány ismeretére. Szal, ha egy kicsit is sikerül javítanod év végére, akkor biztos a felvételed szinte bárhova.

NE AGGÓDJ, HBSZ-be járok (Szombathely) és nekem sem jött ki túl jól az általad említett év, mégis fölvettek és már második éve tanulok ott! :D

Ennek semmi köze az ezotériához, kösd le a feles energiád egzakt dolgokkal (pl: a tudatos gondolkodásra szánt agyterületed növelése->agykontroll; meditálj, hogy kitisztulhasson a fejed; űzz technikaibb jellegű sportot; stb)

A magasabb elvárású iskolák egy része (pl: Nagy Lajos, Szombathely (gimnázium, emelt kémia/matek/nyelv))pedig felvételit irattat és ott dől el jórészt a dolog.

2012. jan. 11. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!