Ha annyira mi vagyunk mindenért a felelősek és mindent mi vonzunk, akkor hogyhogy alapból lövésünk sincs a vonzás törvényéről?
"megváltozik a kisugárzásod, és az emberek is másképp állnak hozzád" Igen, ez a lényeg. Ehhez viszont az kell, hogy felül kell emelkedni a mindennapokon, hinni kell abban, hogy jobb lesz, és megtenni azt, ami a lehetőségeid szerint megtehető.
De az áthangolódás a legtöbb sanyarú helyzetben lévő ember számára igen nehéz! Erre kell egy egyéni módszert kifejleszteni. (Kinek ez, kinek az válhat be.)
"felül kell emelkedni a mindennapokon, hinni kell abban, hogy jobb lesz, és megtenni azt, ami a lehetőségeid szerint megtehető.
De az áthangolódás a legtöbb sanyarú helyzetben lévő ember számára igen nehéz! Erre kell egy egyéni módszert kifejleszteni."
És ez mégis hogyan segít engem abban, hogy megb.asszam Emma Watsont? Ez itt az égető kérdés...
#yossarian44
Van esélyed Emma Watsonhoz! Csak olvasd el, amit Klaudia3721 írt, és rögtön láthatod, hogy KIZÁRÓLAG csak akarnod kell... :-DD
Pedro
Köszi, de TUDOMÁNYOS alátámasztásként én inkább a fizika könyvet venném elő... :-DD
Pedro
Nagyszerű!
Az is lehetséges lenne esetleg, hogy ha erősen akarom, akkor Emma Watson házhoz jön, hoz magával pizzát, sört, meg akkor már nálam is hagy egy húszfontost, miután valami rettenetes módon megdugtam?
Csak mert az nagyon fain lenne...
"ugye a bibliába is benne van"
Ennél több érvre nincs is szükségem...
#yossarian44
Na várj csak, ha ilyen buli lesz nálad, akkor én is jövök! Csak akarjuk, és már jönnek a csajok és hoznak minden földi jót... SZUPER! :-D
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!