Beképzeli vagy valójában figyeli valaki, akit ő nem lát, mióta egyedül van odahaza a babájával?
Figyelt kérdés
Tavaly született kisbabája a menyemnek, sokat van egyedül. Sajnos az édesanyja fiatalon hunyt el,amikor ő még kislány volt. Az utóbbi időben úgy érzi,amikor szépen besüt a nap, eteti a babát, csend van és arra eszmél,hogy már megint figyeli valaki, de ő nem lát senkit. Mintha az édesanyját látná fel tünni itt-ott a lakásban.Féltem,nehogy valami őrületbe kergesse a félelem.A minap mondta el a fiamnak. Hogyan tudnék segiteni,igaz gyakran marasztal,amikor átmegyek,csak erről még nekem nem beszélt.Esetleg azt hinné,hogy úgy sem érteném meg. Pedig én nagyon sokat olvasok az ilyen témákról csak valahogy eddig Ő nem hitt az ilyesmiben. Mi okozhatja a sok egyedüllét vagy tényleg az édesanyja jelenik meg előtte,akire most biztosan nagyon sokat gondol a baba miatt is. Féltem, mit tegyek érte?2012. ápr. 1. 22:41
11/11 anonim válasza:
Egyébként eredetileg ebben dolgoztam ez az egyik szakképesítésem klinikai pszichiátria és neurológia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!