Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Beképzeli vagy valójában...

Beképzeli vagy valójában figyeli valaki, akit ő nem lát, mióta egyedül van odahaza a babájával?

Figyelt kérdés
Tavaly született kisbabája a menyemnek, sokat van egyedül. Sajnos az édesanyja fiatalon hunyt el,amikor ő még kislány volt. Az utóbbi időben úgy érzi,amikor szépen besüt a nap, eteti a babát, csend van és arra eszmél,hogy már megint figyeli valaki, de ő nem lát senkit. Mintha az édesanyját látná fel tünni itt-ott a lakásban.Féltem,nehogy valami őrületbe kergesse a félelem.A minap mondta el a fiamnak. Hogyan tudnék segiteni,igaz gyakran marasztal,amikor átmegyek,csak erről még nekem nem beszélt.Esetleg azt hinné,hogy úgy sem érteném meg. Pedig én nagyon sokat olvasok az ilyen témákról csak valahogy eddig Ő nem hitt az ilyesmiben. Mi okozhatja a sok egyedüllét vagy tényleg az édesanyja jelenik meg előtte,akire most biztosan nagyon sokat gondol a baba miatt is. Féltem, mit tegyek érte?

2012. ápr. 1. 22:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hát lehet a szüléstől, vagy sokat töprengett az édesanyján és emiaat látja. Én hiszem a szellemekben, ha valóban ígyvan akkor biztos kínáncsi a lányára, és az unokájára : )
2012. ápr. 1. 22:49
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Én mintha úgy tapasztalnám, hogy kezdenek elmosódni a határok a síkok (létsíkok) között.

Gyanítom, hogy bizonyos gyógyszerek is fokozhatják ezt a hatást.

(pl. benzodiazepin-félék pl. Xanax )

Mintha egyre több embernek lenne ilyen eseményekben része (különösen a nőknek, mivel mindíg is ők voltak a látnokok...

persze a Bibliában ez is fordítva szerepel).

2012. ápr. 1. 22:50
 3/11 A kérdező kommentje:
Azt hiszem nem erről van szó,mert egy szoptatós anyuka legalábbis nálunk, nem szed semmiféle gyógyszert!Tudunk segíteni azzal,hogyha nem marad hosszú ideig egyedül a kicsivel?
2012. ápr. 1. 23:00
 4/11 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy valami szülés utáni depresszió és az ezzel járó maceráról van szó?

Szerintem le kell vele ülni és beszélgetni az sokat segít. Talán ha érzi, hogy van valaki, aki figyel rá és megérti talán megnyílik az is lehet csak arra vár, hogy valahogy kibeszélje magából.

Kicsit hasonlít az anyukám tüneteihez neki is szent meggyőződése volt, hogy figyelik. Sajnos róla kiderítették, hogy paranoiás de ezt rengeteg idegi dolog előzte meg. Most gyógyszereket szed és jól van, de nem akarlak megijeszteni a menyednél valószínűleg más lehet. Talán ezekben a fontos pillanatokban jobban hiányzik neki az édesanyja ami aztán ilyen formában jön elő.

Szerintem nem szabad elhanyagolni feltétlen beszélgetni kell vele nyugodtan érdeklődve.

2012. ápr. 2. 00:12
 5/11 anonim ***** válasza:

Talán az egyedüllét és a gyerekkel kapcsolatos, új felelősség megterheli az idegeit, amiatt félős.Aki pedig fél, az könnyen látni vél ezt-azt.De az is lehet, hogy tényleg érzékel valamit.

Nos, talán abból kéne kiindulni, történtek-e vele régebben is hasonlók?Ha igen, akkor tény, hogy képessége van érzékelni valamit.Ha csak most van ez, akkor én a streszre, depire fognám.

2012. ápr. 2. 09:23
 6/11 anonim ***** válasza:

Minden élet, társas lénynek születik és ha sokat van egyedül megteremti a maga kis társát vagy tárgyakba képzelve vagy fantáziaként él a tudatában-- de valakivel csak kell diskurálni!!

Emlékezzetek Robinsonra. Az ő társa sokáig egy tök volt. A filmbelinek pedig labda.

Tehát semmiféle butaságot,-szellemeket, angyalokat ne képzeljetek bele már azért se mivel egyik se igaz csupán szép mesék amibe az elesett ember bele-bele kapaszkodhat ha elveszti minden reményét-- de nem igaz!!

2012. ápr. 3. 13:58
 7/11 anonim ***** válasza:

Valószínűnek tartom az előttem párral író válaszoló érveit, hogy talán szülés utáni depresszió és a kisi miatti "stressz" válthatja ki azt, hogy félős. Ugyanakkor, mivel nem vagyok szkeptikus (azaz maximálisan pártatlan vagyok), előfordulhat, hogy valóban anyukája akarja megnézni az unokát. Esetleg - ezt tartom valószínűbbnek -, tudatalatt "visszanéz", elképzeli, hogy milyen lehetett az ő anyukájának vele, amikor kicsi volt, ezért látja kivetülni a testét, arcát. (Na ezt most jól leírtam, remélem, értetted, amit akartam - bocsi, nem magyar az anyanyelvem.)

Elmehettek egy látóhoz is akár, hogy megtudhassa a menyed (már ha hisz az ezoban), hogy anyukája békében nyugszik-e. Esetleg pszichológushoz, aki feltárja, hogy van-e bármiféle tudatos vagy tudattalan félelme az anyasággal kapcsolatban. Hitetekre van bízva, a megoldásoknak széles a tárháza.

2012. ápr. 3. 21:51
 8/11 anonim ***** válasza:

Amikor meghal a test, a lélek kiszáll belőle és elindul az utolsó- útra! Csak pár perc áll rendelkezésére hogy itt maradhasson, mert legyengülhet és az az út ami előtte van, valóban pokoli! Elpusztulhat- de itt se téblábolhat hisz a lélek energiája kevesebb, mint egy ceruza ellem feszültsége-- vagy is ártalmas itt téblábolni.

Minden lélek arra törekszik hogy túlélje a testhalált és elérje a halhatatlanság állapotát de ehhez el kell jutnia az isteni Fényhez!!

A halál beállta után a lélek megérinthet bennünket érezni lehet az érintését-- de csak abban az esetben ha maga az ember még életében tisztába volt ezzel és azt átvette mint utolsó óhajt a lélek-tudata is!

Ha teszem azt valaki elolvassa a blogomat akkor már tisztába lesz azzal, mi következik a halál beálltával és mire képes utána-- akkor ha erre gondol nem fog azonnal elzúgni és nem fog csodálkozni mind azon amivel szembesülni kénytelen különben.

Volt aki elolvasta és valószínűleg ismert is személyesen, mert egyszer még januárban érzékeltem is egyik délután ahogy megfogta a vállam, és olyan kellemes érzés töltött el-- majd elment.

A lényeg nem téblábolnak itt holtak lelkei ha itt vannak csak pár másodperc -- ne dobáljátok ki a pénzeteket hiába kuruzslóknak.

19. f. A két csodálatos lelkünk.

60.f. Szeretet, szerelem, barátság, és elmúlás...

87.f. Evolució és fejlődés. Mondd csak picinyem....

Ha többet szeretnétek tudni keressétek a fejezeteket. Beírni a keresőbe először a 19. ez az alapja mindennek

Ezek-- két blogból való fejezetek.Található benne nagyon sok öngyógyítási praktika és egyéb tanács is, de van benne nagyon sok bírálat is.

Kérdező-- a gyermeket nem szabad megerősíteni abban amit mesél-- nagyon ártalmas a pszichére!!

Tessék elmenni a gyerekkel gyermek pszichológushoz vagy pszichiáterhez-- beutalót kérni a gyermekorvostól!!! és azokat a tanácsokat elfogadni-- nem pedig valami kuruzsló szélhámoshoz!!!

Annyi a baromság a tv csatornákban hogy ha a gyermek oda figyel könnyen színes fantázia világot teremthet önmagának ami ma csak játék de holnap komoly betegséggé torzulhat-- TEssék komolyan venni!! A gyermek agyi működése sokkal színesebb sokkalta érzékenyebb és sokkal hamarabb alakít ki hallucinációt-- rögzülve skizofrénné válhat!!!!

2012. ápr. 4. 13:33
 9/11 anonim ***** válasza:

Hehe:)) Azt hiszem kedves utolsó, hogy egy felnőtt embert macerás lenne elvinni a gyermek pszichológushoz.

Ha jobban elolvastad volna a kérdező írását akkor egyértelmű lenne, hogy nem a kisbabával vannak a gondok hanem az anyuka /meny/ lát -látni vél- érdekességeket.

2012. ápr. 5. 00:36
 10/11 anonim ***** válasza:

Bocsi eltévesztettem az értelmezését a címnek nem a babáról hanem az anyáról van szó.Van amikor itt kotyognak nekem is fülembe és félre értelmezek olvasott dolgot.

Volt egy ilyen gyanúm és visszaolvastalak.

Kérdező ez sokkalta veszélyesebb, mint a gyerek sztori lett volna.

Az anyát valóban el kell vinni sürgessen még pedig pszichiáterhez. A szülés utáni rejtett depresszió a szeretet anya elvesztése okozhat betegséget ami apró tünetekben jelentkezik mint ez a hallucináció is. De ha ezt nem kezelik akkor nagyon súlyos hallucinációba is torkolhat ami már veszélyes önmagára de legfőképpen a gyermekre!!!!!

Egy anya akinek kicsi babája van és alattomosan megbetegszik elméjében, mert látszólag normális mint mindenki, hallucinációjában másnak láthatja a környezetét de még a gyermekét is. Volt már ilyen tragédia-- Halat vásárolt majd a hal érintetlen maradt és a gyermeket szeletelte fel!!!!!!

Nem szabad semmiképp vallásos vagy misztikus érzelmeiben látomásaiban, inkább hallucinációiban (!) megerősíteni se mert az még jobban súlyosbíthatja az állapotát.

Tessék szólni a férjének és elvinni orvoshoz a pszichiátriára amig nem késő!!!

Azt ajánlom te se olvass össze ilyen butaságokat, nincsenek szellemek és nem térnek vissza a holtak minden lélek ha meghal a test az első 10 percben eltávozik és ha az orvosok nem rántják vissza meg is teszi a maga utolsó útját ahonnan nincs visszatérés!!!!! Vagy megsemmisül vagy eljut az isteni Fénybe

2012. ápr. 6. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!