Én meghallgattam egy előadást,engem az meggyőzött arról,hogy változás lesz.Persze azért van abban is valami,amit más helyekről hallok.Lehet,úgy lesz változás,hogy senki nem veszi észre.Majd dec 21-én kiderül.
2012. márc. 29. 21:15
12/19 anonim válasza:
én már születésemtől kezdve pozitív irányba változok.....csak a sok h.lye lehúz :D
2012. márc. 30. 02:06
13/19 anonim válasza:
Nekem 2012 a teljes összeomlás felé vezető időszak...
2012. márc. 30. 05:23
14/19 A kérdező kommentje:
21:15
milyen előadást hallgattál meg?
2012. márc. 30. 07:36
15/19 anonim válasza:
A politikusok egyre nyíltabban mondják:"Ti emberek ostobák vagytok! Csak arra valók vagytok, h cetlit dobáljatok urnákba!"
A pénzvilág mozgatói, egyre nyíltabban nyúzzák az embereket. És menekülnek, mint patkányok a süllyedő hajóról.
Talán idén fog ettől besokalni az emberiség. Ha nem is idén, de hamarosan.
2012. márc. 30. 07:47
16/19 anonim válasza:
Igen, én is azt látom, mint mindenki, hogy a társadalom egyre butább, aljasabb, kizsákmányolóbb, kegyetlenebb és nyomorultabb, nélkülözőbb, dőzsölőbb és szűkölködőbb és csak az a reményem van, hogy igazak a próféciák, és ennek a hanyatlásnak valóban dec. 21 a végpontja, és utána jön a felemelkedés. Allitolag legeloszor Magyarorszagon jon.
2012. márc. 30. 19:23
17/19 Dylena válasza:
Én is szeretném azt hinni, hogy jó irányba fog változni a világ és nem fogja megelőzni katasztrófa. De mi lehet az, ami megváltoztatja az embereket, a világot? Mármint pozitív értelemben gondoltam. Szeretném hinni, hogy mi magunk, akik hasonlóan gondolkodnak, előbb utóbb megtalálják egymást és ezzel már lehetne kezdeni valamit.
2012. ápr. 13. 17:53
18/19 anonim válasza:
Sziasztok!
Nekem szuperül indult ez az év, de most valahogy nagyon nem az.
Három hete epehólyag-gyulladásom van, és nem akar elmúlni.
Hogy mi lesz az év végén, azt nem tudom.
Üdv: egy lány
2012. jún. 7. 15:47
19/19 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló! hogy vagy? elmúlt már az epehólyag gyulladásod?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!