Segítettek e valakin a Titok c. filmben elhangzott dolgok?
Sir Butcher!
Lemaradt az ezres! 150 EFt-ot kaptunk!
De aki nem hagyja magát, azt nem is lehet meggyőzni...
Nekem működik, "oszt jónapot"...
- kezdem úgy látni , hogy amennyiben el tudod hitetni , önmagaddal , hogy amennyiben el tudod hitetni önmagaddal , hogy boldog és sikeres vagy akkor ez úgy is lesz hisz önmagadnak ha igazan hiszel benne bármint be tudsz beszelni és barmit be tudsz közzétenni ha akarsz
- ha pedig boldog vagy akkor jó a kisugárzásod ami bizonyítottan kihat más emberekre is a környezetedben
- a "Keresztül a féregjáraton" c. tudományos sorozatban bizonyítékokat mutatnak fel a hatodik érzék létezésére , telepátira stb.
- nos amennyiben létezik telepátia akkor még érthetőbbek a dolgok , ugyan is a telepátia hatótávolsága akar kontinenseket is átszelhet , így akár tudatosan akár tudat alattiban megtalálhatod életed szerelmét például ugyan arra a helyre szernétek el menni és lát csodát megismerkedtek és egymásba szerettek.
- egy másik , bizonyított tény , hogy az ember képes megérezni , bizonyos jövőbeli eseményeket afféle megérzések formájában ez szinten a tudományos filmből van
- tudom nagyon jól , hogy rengeteg tudományos baromságot összehordanak a Titok c. filmben de ezektől eltekintve mégis segít.
- a "keresztül a féregjáraton" c. sorozat "Létezik-e a hatodik érzék" c. epizódnak tartalma elég ScFi be illő de ami itt elhangzik azt elhiszem és szerintem is létezik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!