Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Lehet hogy már párszor elhangz...

Lehet hogy már párszor elhangzott a kérdés. Sims 2 vs Sims 3? De ezen kívül más is van, az lent olvasható.

Figyelt kérdés
Melyik találjátok jobbnak? Melyikkel játszotok? Mit hiányoltok az egyikből, ami esetleg a másikban megvan? Például nem hiányzik nektek a Sims 3-ból az évszakok, ami 2-be megvan? Vagy a szomszédság létrehozás? Melyik játék kiegészítői jobbak? Melyikben vannak jobb cuccok(bútorok, hajak, ruhák) szerintetek?
2012. febr. 10. 15:14
 1/4 anonim válasza:
Én, igazából csak a Sims 3-al játszottam, de szerintem az a jobb mivel a 3 a 2 kijavitása/ fejlesztése.
2012. febr. 10. 15:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, én is a 3-mal játszanék de hiányzik nekem belőle az Évszakok ami a kettőbe megvan. Nekem ez az egy problémám van a 3-mal.
2012. febr. 10. 15:41
 3/4 A kérdező kommentje:
Na emberek, kinek melyik jobb? Még várok válaszokat.
2012. febr. 10. 15:44
 4/4 anonim válasza:

Én mindkettővel játszottam,jelenleg a 3-mal játszok,mind a kettőben tudok pozitív és negatív dolgokat is mondani.Ha össze kéne hasonlítani,szerintem egyformák.A legjobb akkor lenne,ha összegyúrnák a kettőt :D Az évszakok és az egyetem nagyon hiányzik a 3ból és a szomszédság létrehozása is. Ruhák,bútorok és egyéb cuccokból viszont szerintem a sims 3 jobb.:)

(Amíg nem jelent meg a Sims 3 Pets,addig teljesen ki voltam akadva,mert állatok nélkül egyik sem az igazi) :D

2012. febr. 27. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!