Ki van itt aki egy elképzelt világban él?
például az előttem szóló válasza.
valójában mindenki elképzelt világban él mivel a dolgok teljes megismerésére nem vagyunk képesek, csak fogalmakat alkotunk róluk.....
Kedves kérdező!
Szerintem próbálj meg kilépni az általad alkotott világból, mert ez nem vezet jóra. Azt hiszem, tudom milyen világra gondolsz.
Én is egy hasonlót alkottam magam köré, mikor még 13 éves voltam, de nagyon nehezen tudtam belőle kilépni. Emiatt végképp magányossá váltam, és már soha nem fogom azt érezni, hogy valahova is tartozom. Nem is érzem, hogy valós életet élnék. Most is csak rövid ideig tudok a valóságban maradni, észrevétlenül átsiklok ebbe a magam kreálta világba, pedig már 20 éves vagyok, és inkább a kutatásaimmal kellene foglalkoznom.
Szerintem lépj ki, amíg nem késő, mert eluralkodik rajtad. Írj róla regényt, az talán segít, és így mégsem fogsz teljesen elszakadni világodtól.
Vagy pedig legyél író, írj tényleg jól, s akkor nem baj, ha az egész életed álomvilágban éled. ;)
Ha vannak álmaid, az oké, mert mindenkinek vannak.
Ha gonosz dolgokon agyalsz, az nem oké, mert mentális betegség jele.
Keress egy pszichológust!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!