Mi az hogy szkeptikus?
filozófiai szkepticizmus – filozófiai iskola, amely kritikusan vizsgálja, hogy az érzékek által közvetített valóság és a szerzett tudás mennyiben feleltethető meg egyáltalán a valóságnak, illetve lehet-e bárki is birtokában a tökéletes igazságnak;
tudományos szkepticizmus – tudományos vagy gyakorlati állásfoglalás, amelyben valaki az olyan állítások valóságosságát kérdőjelezi meg, amelyek nincsenek a tudományos módszer szerint igazolva.
olyanok is szeretnek ebben a szinben tündökölni akik mindenféle megfontolás nélkül utasitanak el mindent amit nem a tudósbácsik mondtak
Az hogy minden ami új azt elvetik vagyis túl maradiak. vagyis leragadni a jelenlegi színvonalon és mindent megtesznek azért hogy ne változón semmi a jelenlegi tudáson(nagy emberektől is halottam ezt!)
ja és én is azt látom hogy ők úgy fröcsögnek olyan témáról amiről nem is tudnak semmit vagy talán elolvasta az első sort és már nagy okosnak érzi magát.
nem is vagyok hormon problémás...
Csak tényleg az van és nem is szeretek vitatkozni...
Felszínes vagy...
jó estét
"Az hogy minden ami új azt elvetik vagyis túl maradiak."
A konzervatív szót keresed...
"nem is szeretek vitatkozni."
Ami persze tökugyanaz, mint vitázni.
Ez maga a facepalm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!