Hogy vonzzam be Őt?
Figyelt kérdés
Igazából lenne egy kiszemeltem.Pár hónapja csak rá gondolok,igaz,még egy szót sem beszéltem vele.Egyszerűen lenyűgöz mindene:)
Hogy érhetném el,hogy összejöjjünk?(NEM fogom leszólítani,mert én vagyok a lány,és FB-on sem jelölöm be)
2012. febr. 21. 15:11
22/30 A kérdező kommentje:
A pusziküldésre gondolsz?Mert akkor pár másodpercig tényleg az volt.
2012. márc. 2. 16:59
23/30 anonim válasza:
Úristen... hány éves vagy, basszus? 9?
Nem hiszem el, hogy ilyen emberek tényleg vannak:DD
24/30 anonim válasza:
Hát ezt azért ennél értelmesebben is meg lehet oldani :))) Legalább próbálkozz meg azzal, hogy leszólítod, beszélgetsz vele, meg egyéb ilyen hagyományos dolgok. Ahogy mondani szokták: Néma gyermeknek anyja se érti szavát.
25/30 A kérdező kommentje:
23. képzeld el,tizenhat,azaz 16 (!!!) éves vagyok .
Nyomorékok válasza,mint te,nem hasznos,ergo ne írjon a fajtád.
24.,köszi,de inkább:
2012. márc. 2. 18:15
26/30 anonim válasza:
A probléma ott van, hogy akik ezt a vonzás törvénye nevezetű baromságot kitalálták, nagyon jól megtervezték az egészet, így tudományos ismeretek nélkül az átlagember könnyen beveheti. Az agyi aktivitásnak valóban van mérhető hullámhossza, viszont ez a környezetre nem hat ki semmilyen mértékben, főleg nem ilyen szélsőséges idealista formában. A vonzás törvénye nagyon jól kihasználja a valószínűségi törvényeket, így a tudás hiányában szenvedő ember azt gondolhatja hogy tényleg működik. A pozitív hozzáállás is egy ilyen belemagyarázás: A negatív események túlkapásától az agyunk bizonyos reflexmozdulatokat manualizál, és ez stresszhelyzetben csak a további "bénázást" idézi elő; az egészben semmi varázslat nincs. A gondolatunkat teremtő erőnek képzelni mentálisan igen veszélyes dolog hosszú távon. Ilyen szempontból én elhatárolódok minden hasonló ezoterikus fogalomtól és a vallásoktól is. Hiszek egy Istenben, mert racionálisan gondolkodva igen valószínű a léte, de sosem várom tőle a sült galambot a számba. Ha boldog életet szeretnél, magadért mindig tenned kell, mégpedig tettekkel; nem imákkal és nem is a gondolataiddal.
27/30 anonim válasza:
28/30 A kérdező kommentje:
Kedves 27. kommentelő!
Lehet,hogy nem elég ahhoz az agykapacitásod,hogy felérd ésszel,hogy a gyakorikerdesek.hu oldalon ilyen tartalmú dolgokat írni (mint a mostani,és korábbi hozzászólásod) gyávaság.Tudod: A kutya is ha messzi van ugat,ha pedig közel,akkor nyal..;)
2012. márc. 14. 16:19
29/30 A kérdező kommentje:
Bejelöltem múlthéten.Tegnap szülinapjára írtam neki.
2012. márc. 26. 14:40
30/30 anonim válasza:
Én lány vagyok de szerintem is kezdeményezhetnél. És nem a FB-ra gondolok mert neten bármit kamuzhat az ember. Lehet meg se nézte az üzenetet amiben köszöntötted . És nem látja a cuki mosolyod. XD sok sikert csajszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!