Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogy vonzzam be Őt?

Hogy vonzzam be Őt?

Figyelt kérdés

Igazából lenne egy kiszemeltem.Pár hónapja csak rá gondolok,igaz,még egy szót sem beszéltem vele.Egyszerűen lenyűgöz mindene:)

Hogy érhetném el,hogy összejöjjünk?(NEM fogom leszólítani,mert én vagyok a lány,és FB-on sem jelölöm be)

2012. febr. 21. 15:11
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%

Higgy a vonzás törvényében, jogod van bármiben hinni, lehet, hogy működni is fog, ha használod, viszont az első lépést azért csak meg kéne tenned. Erről mindig egy vicc jut eszembe:

- Istenem, hadd nyerjek a lottón!

- Oké Joe, de egy rohadt szelvényt azért vehetnél!

2012. febr. 21. 15:15
 2/30 anonim ***** válasza:
0%
Szerencse, hogy a vonzás egy kamu.
2012. febr. 21. 15:16
 3/30 anonim ***** válasza:
28%

> NEM fogom leszólítani,mert én vagyok a lány

Akkor dögölj meg magányosan.

2012. febr. 21. 15:25
 4/30 A kérdező kommentje:
Viszont kívánom,drága barátom!!![:
2012. febr. 21. 15:26
 5/30 anonim ***** válasza:
59%
Én tudom hogy lehet bevonzani nem kell hozzá más csak egy jó erős mágnes! Ha vannak piercingjei úgy könnyebb, ha nincsenek akkor csempéssz fémet a zsebébe.
2012. febr. 21. 15:51
 6/30 anonim ***** válasza:
Azért tehetnél lépéseket az ügy érdekében. A vonzás nem passzív, hanem aktív folyamat. Akard őt minden negatív gondolat nélkül, de attól még tenned is kell ugyanúgy a dolgok érdekében.
2012. febr. 21. 15:52
 7/30 A kérdező kommentje:
Vicceske vagy.
2012. febr. 21. 15:52
 8/30 anonim ***** válasza:
Márpedig ebben az esetben a "bevonzás" azt jelenti, hogy jelezned kell neki. Legalább jelöld be fb-on.
2012. febr. 21. 15:53
 9/30 anonim ***** válasza:
41%
milyen hülyeség már az hogy te vagy a lány_? húzd oda a segged és beszélj vele ahelyett hogy itt vonzogatsz.....
2012. febr. 21. 16:19
 10/30 A kérdező kommentje:
Egy srác után sem fogok futni.Ha bejelölöm,és pl. nem köszönök rá,az illetlen egyesek szerint.Az pedig tényleg az,ha nem írok neki köszöntőt szülcsijére/névnapjára.
2012. febr. 21. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!