Hogy vonzzam be Őt?
Igazából lenne egy kiszemeltem.Pár hónapja csak rá gondolok,igaz,még egy szót sem beszéltem vele.Egyszerűen lenyűgöz mindene:)
Hogy érhetném el,hogy összejöjjünk?(NEM fogom leszólítani,mert én vagyok a lány,és FB-on sem jelölöm be)
"Szülcsi"
"Vicceske"
"Egy srác után sem fogok futni"
Az első két szó alapján ezzel hatalmas hibát követsz el... Amúgy remek, hogy mindenki csak a sült galambot várja, aztán csodálkozik, mikor nem jön.
Ha te, nem jelzel neki, akkor sehogy sem fog ez sikerülni!
Ha ülsz és vársz, attól nem fog történni semmi sem!
Mond meg neki, hogy tetszel neki (és így tovább).
"vonzás törvénye" ?....
így hívják a mai világunkban az IMÁDKOZÁST! mivel a hitet törlik az életünkből (mert információ hiányában "hihetetlenné" vált a hit) így pénzszerzés céljából kiragadják az imádkozást a kereszténységből és átnevezik. istent pedig univerzumnak szólítják. lám így kell egy jól megrendezett 2 órás filmmel hitet teremteni... azt a hitet amit 2000 éve tanít egy szép vastag könyv.
Azt mondom, hogy kérd meg Istent, hogy segítsen neked. Nem kell imákat bemagolni, összetenni a kezed, vagy templomba menni. elég ha becsukod a szemed, és arra gondolsz erősen, hogy istennel beszélgetsz. úgy képzeled el őt, ahogyan neked barátságos. annyit kell tenned, hogy elmondod, amit szeretnél. de semmi többet. ne gondolj negatív végkimenetre. csak arra, hogy úgyis egymáséi lesztek.
miután válaszoltam szeretnék én is kérdezni valamit.
milyen alapon mondják azt a nők (vagy most konkrétan te) hogy egy nőnek szinte nem szabad leszólítani egy fiú? és fiú vagyok, és nagyon örülnék annak, ha egy lány szólítana meg.
ha máshogy nem megy, akkor SZÓLJ HOZZÁ!
Meg lehet ezt lazán oldani.. légy szem előtt mosolyogj rá ha rád néz, küldj finom jeleket. Ez nem nyomulás, sőt kifejezetten nőies.. :))))
Engem egyáltalán nem zavar, ha egy lány ilyen jeleket küld sőt.. Nekünk is jólesik az ilyesmi, ha bejössz neki úgy is ő szólít le téged! A facebookot meg felejtsd el ezen a téren.
25/F
Elméletileg:
ha bebeszéled magadnak, hogy most rád fog nézni meg minden és hiszel benne erősen akkor meg történhet, hogy rád nézz.
Anyám szerint az ember 70-80% víz így működnek az ilyen dolgok... ő mindig olvassa az ilyen pszichológiai könyveket... . xd
De lényeg ami lényeg. Beszéld be magadnak és legyél feltűnő ha meglátod. [most nem arra gondolok, hogy eltaknyolj előtte] hanem valami jó viccet vágj be körülötte az egyik barátnődnek, mikor elmentek mellette (: . [na de mindegy ez már nem a téma]
"FB-on sem jelölöm be"
Akkor próbálj meg olyan helyen kommentálni, valami olyan képet amin ő is szerepel. Elméletileg észreveszi értesítésnél. És még lehet, hogy bejelöl :D.
Amúgy sok sikert (: .
Köszi mindenkinek!:)
14.,mert egyszerűen nem az én dolgom.Hadd érezzem már,hogy egy igazi férfi küzd értem,kezdeményez.Az önbecsülés.....
A lányok miért ne kezdeményezhetnének?
De ha tényleg ennyire nem akarsz csábísd el parfümmel, ruhával, valamivel, ha nem akarsz semmit csinálni nem tudom miért tetted fel a kérdést...
Mert ők a lányok.Azért,kedves utolsó.
Vázolnám a mai helyzetet.Láttam 5 percig de. , mert kajabefizetésnél sorban állt.Egyedül volt szegény,oda akartam menni,hogy ne unatkozzon,de mégsem tettem... | Aztán ruhatárban láttam oldalról,és küldtem neki 1 puszit,a számmal,ilyen cuppanóst,de nem nézett rám.Még szerencse,lehet,hogy szívrohamot kaptam volna.:)
Kitaláltam:járok kosárra,sokat mosolygok rá,és van egy dolog,amin hazafelé úton gondolkodtam.:Írok egy levelet,hogy mennyire tetszik nekem,jöjjön el X-kor a ruhatárba,és belerakom a kabátzsebébe.Ha lejön az adott ídőpontban,és beöltözve fogom várni:zokni,egy nagyon gáz gatyám-amit sosem hordok,napszemcsi,kendő a fejemen,vmi nyomi pólóval.Adok neki 1 puszit,majd elfutok.Az eset után átöltözök,úgyhogy nem jön rá.
Vélemény?:DDD Ja és nem vagyok őrült ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!