Van köztetek ufó vagy szellem aki épp ezt olvassa és barátságos?
Figyelt kérdés
2012. jan. 27. 14:34
11/12 anonim válasza:
oké első vázlatpont:évajulit láttam a kajás témakörbe,a a kamaszos témakörbe
második vázlatpont:jah,pepi a nevem,lókolbászon élek,és a hobbim a gyakorizás,és a plutorol gyüttem,E.T. tanított meg hejessen irni.
Van még kérdés?
12/12 anonim válasza:
Szervusz, én egy démon vagyok, egy nagyon erős démon. De mivel éppen senkit zaklatok, ezért unom magam, és úgy gondoltam hogy válaszolok erre az agyament kérdésre. Nem tudom hallottad-e már, hogy az alvilágiakkal nem jó játszani. Minek akarsz velünk kommunikálni? Lehet hogy puszta szórakozásból felkereslek, és lerágom a lábad hmm...Ó, és nehogy azt hidd, hogy elbújhatsz előlem. Mondtam már hogy erős vagyok, interneten keresztül is megtalállak *édes mosoly* Ja, és még valami a kérdéseddel kapcsolatban: nem vagyok barátságos. Kicsit sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!