Mindenki életébe ugyanakkor ugyanazt a bajt vonzom be?
A következő a szitu. Az utóbbi 10 évben ahány pasit kinéztem magamnak, a megismerkedésünk után ugyanannyi idővel minddel megtörtént ugyanaz a rossz a dolog, amit a legtöbbjük elég nehezen élt meg (bár a végén majdnem mind jól jöttek ki belőle). Nem számít, hogy végül lett-e közünk egymáshoz.
Mondok egy hülye példát: mintha a velem való első találkozás után 2 héttel mindegyiknek eltört volna a lába (de ezáltal mondjuk lett volna ideje foglalkozni pl. tanulással). Jelenleg nem vagyok szingli, és sokáig nem is gondoltam erre, de a mostani barátommal is megtörtént :( És őt rettenetesen megviselte. Lehet, hogy tényleg bajt hozok mindenkire, akit az életem részének szeretnék tudni? Örülnék, ha nem lenne már Őutána más, de mégis: meg lehet ezt állítani valahogy?
Bocs, ha nagyon kusza voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!