Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van olyan ismerősötök, családt...

Van olyan ismerősötök, családtagotok, aki "belebolondult" az ezotériába? Megkérdezhetem, hogyan, mi történt vele?

Figyelt kérdés
2012. jan. 16. 21:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Igen, van. Diplomás, három nyelvet nagyon jól beszélő nőről van szó, aki képtelen bármilyen komolyabb munkahelyen megmaradni azért, mert mindenhol előhozza, h ő kártyából jósol, meg krémet kever, meg gyógyítani tud a masszázsnak nevezett nyomkodással, amit végez úgy, hogy átáramoltatja a pozitív energiáit és hasonlók.

Én parasztvakításnak tartok minden ilyesmit. De kit zavarna, ha ezt megtartaná a baráti körének, esetleg egy hobbinak? De itt egy alapvetően értelmes nőről van szó, aki emiatt nem tud szerezni és megtartani egy rendes, a végzettségeihez és a tudásához megfelelő állást.

2012. jan. 16. 22:46
 12/16 anonim ***** válasza:

A bátyám ennél sokkal durvább, neki negatív tisztánlátó élménye van, ami tönkreteszi az életét.

És azért én is hiszek ezekben a hülyeségekben, látom is, és normális birok maradni, egyébként nagyon hasznos képesség mindenhol.

2012. jan. 16. 22:50
 13/16 anonim ***** válasza:
Mikor hasznos?
2012. jan. 17. 14:57
 14/16 Tom Benko ***** válasza:
Értelmiségi=/=diplomás! Értelmiségi az, aki az eszét használva él. Aki az ezotériából csak egy cseppnyit is el tud fogadni, az nem.
2012. jan. 17. 18:49
 15/16 fehér gandalf válasza:
nincs ,de ha magasabb szintre kerül képes lehet a fotoszintézisre is.
2012. jan. 17. 23:28
 16/16 anonim ***** válasza:
89%
Én belebolondultam már minden nap megszállottan lesem a kérdéseket és röhögöm magam félholtra! Nem vicc
2012. jan. 23. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!