Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkérdezhetem tőle hogy roma-e? Nem gáz?
Szerintem jogod van tudni, hogy milyen származású, nincs ezzel semmi gond.
Nem minden roma egyforma, nem mind gazember. Lehet, hogy te kifogsz egy normálisat.
Ha akarsz jársz vele, ha nem, akkor nem. Te döntesz, de bármilyen kérdést feltehetsz neki, ami érdekel és befolyásolhatja a hozzáállásodat.
chhh
egészségedre, ha az.
szülj aztán neki 100 porontyot, hogy tőlünk meg még több adót vonjanak le, ti meg kapjátok a havi 500ezres segílyt!
csak előbb tanulj meg helyesen fogalmazni
az e ciki... na szép
14:13 Te meg tanulj meg olvasni
A "az e" után pont van, a "ciki" egy újabb mondat :P
ne fűzz az egész dologhoz sok reményt. rendesnek tűnik= hát naná.még az. szerinted rögtön anyázni kezd miközben az a célja hogy becserkésszen?
szerintem meg se kérdezd tőle hanem anélkül kopj le mert akkor kevésbé veszi sértésnek.vagy küldj át róla nekem képet és én megmondom hogy az e vagy sem.tökmindegy hogy ő mit mond simán le is tagadhatja.hameg az akkor se tudhatjuk hogy a viselkesése magyarizált e vagy sem a rosszabbra kell készülni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!