Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megkérdezhetem tőle hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkérdezhetem tőle hogy roma-e? Nem gáz?

Figyelt kérdés
irkodok egy sráccal, csak képen láttam, elég romás beütése van (nem zavar mert amúgy rendesnek tűnik) csak érdeke hogy az e. ciki lenne ha megkérdezném?!
2011. dec. 23. 13:28
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy nem is az. Alapból sötétebb tónusú is lehet. majd később megkérdem azért. De köszi a válaszokat :)
2011. dec. 23. 14:56
 12/24 anonim ***** válasza:
azt nem tudom, hogy ciki-e ,de én is rá kérdeztem már 1-2 lánynál, és attól függ, hogy hogyan kérdezel rá.ha azt mondod :oszt roma dzsukli vagy-e?(cigány kutya) akkor nem veszi jó néven a dolgot.de ha normálisan, akkor nem gond szerintem
2011. dec. 23. 14:56
 13/24 anonim ***** válasza:

14:25

irkodok? ilyen szó van? érdeke l nélkül? vesszők hol vannak, ahol lennie kéne? ne okoskodjál inkább...

2011. dec. 23. 16:14
 14/24 anonim ***** válasza:

köszi a lepontozást 'raj tezsvíreim' .... :D

szánalmak :D

2011. dec. 23. 17:17
 15/24 anonim ***** válasza:
20%
Nekem is roma a párom, semmi baj nincs vele. Csak a sok tudatlan paraszt majom ember általánosít. Mikor viszont ott van az igazi ucca cucca akkor inkább elsompojognak a cigányok elől és a hátuk mögött ujjal mutogatnak rájuk ezek hívják sz@r embereknek.
2011. dec. 23. 17:22
 16/24 A kérdező kommentje:
köszönöm azoknak akik a KÉRDÉSRE válaszoltak.
2011. dec. 23. 17:58
 17/24 anonim ***** válasza:
20%

Nekem is roma a párom, semmi baj nincs vele. Csak a sok tudatlan paraszt majom ember általánosít. Mikor viszont ott van az igazi ucca cucca akkor inkább elsompojognak a cigányok elől és a hátuk mögött ujjal mutogatnak rájuk ezek hívják sz@r embereknek.

te putris proli lotyó!!! ne oktass minket!!!

miért nem szólunk azoknak? mert egynek szólsz, aztán jön 10...

ne okoskodj b+... te tetű!

húú, ilyenekkel lehet felk*rni az agyam, de baromira... nektek is szép karácsonyt!

2011. dec. 23. 18:31
 18/24 Ájron ***** válasza:
26%

Mindenképp kérdezd meg mert:

1/A törvény bünteti az animal szexet, és a cigány nagyon messze áll az embertől.

2/ha tényleg az, akkor nagyon kis esély van rá, hogy normális legyen. úgy 100 000 az egyhez

3/ha nem akarsz egy kövér ragyás cigánykaptár királynőjének a szolgája lenni életed végéig, akkor nem árt.

4/Ha nem akarsz úgy 5-6 vagy több gyereket úgy 6 év alatt összehozni, akkor jobb ha kerülöd a fajtáját.

2011. dec. 23. 19:45
 19/24 anonim ***** válasza:
58%
17:58 örülök hogy felhúzhattam az agyad :D :D
2011. dec. 23. 20:01
 20/24 A kérdező kommentje:
Mennyi rasszista van itt te jó ég :S ha utáljátok a romákat akkor ne itt éjétek ki magatokat. NEM az volt a kérdés ki hogy utálja. Egyébként nem roma, megkérdeztem!
2011. dec. 23. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!