Éreztétek már az, hogy nem szeret egy családtagotok, de nem tudtátok megmagyarázni miért?
Nagyon családszerető vagyok, nekem mindig is fontosak voltak a rokonok, rengeteget tudok sírni miattuk. A szüleimmel mindig jóba voltam (voltak persze kisebb veszekedések), de igazából nem vagyok velük olyan viszonyba, hogy mondjuk elmondjam kibe vagyok szerelmes stb... De most teljesen úgy érzem, és alig tudom megmagyarázni miért, hogy apa alig szeret. Hogy igazából midnig jobban szerette a bátyámat. Ilyen apró dolgok vannak, amik rosszul esnek.. megölelném, de nem ölel vissza.Beszélek hozzá, de ne is válaszol, kérdésekre unottan felel...
Mit tehetnék?
Egy kétségbeesett 16 éves lány..
Éreztem! :)
Anno 16 évesen én is.
Engem anyukám a mai napig nem bír sőt különbséget tesz közöttem és bátyám között!Bátyám mindent megkap ( dolgozik ott hagyta az iskolát ), én iskolába járok és még is magasból le vagyok sz*rva. :)
De én már elmúltam 18 már 1 éve nem lakok otthon! Néha megyek csak haza APUKÁM végett! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!