Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A lelket el lehet adni? Ha...

A lelket el lehet adni? Ha igen mégis hogyan?

Figyelt kérdés
2012. jan. 14. 22:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Lelket nem lehet eladni se démonnak, se ördögnek, se semmi ilyennek. A lélek az öröké megmarad, és Te maradsz. Csak elpusztítani lehet, viszont az nagyon nehéz feladat és maximum az Istenek tudnak elpusztítani egy lelket, mivel ők fellete állnak.
2012. jan. 28. 15:02
 12/20 anonim ***** válasza:
Ne legyél őrült, ha ennyire elvetemült vagy(és hiszel az ilyenekben), akkor számodra már mindegy kinek a lelke fog a pokolra jutni. Idézz meg egy démont és ajánljad fel neki elsőszülött fiadat(ha már megszületett, akkor nem lehet) valami nagy dologért cserébe. (nagyon-nagyon sok pénz, hatalom, stb)
2012. jan. 28. 15:35
 13/20 anonim ***** válasza:
A lélek,de még egy élet se játék ne játsz a Gohosszal. Nem jó vele játszani. Egyszer egy nőt feleségül vett egy "férfi".Mikor a gyerekük egy éves lett,mondta feleségének: elmegyünk valahová,hozd a gyereket is.. (nem részletezem) Ahova mentek az egy sátánista szeánsz volt,amiről az anya persze nem tudott. A gyereket a szeme láttára áldozták fel sátánnak.RAettenetes! Az a nő mondta egész életében harcolni fog a sátánisták ellen. Úgy tudom angol.
2012. jan. 28. 16:33
 14/20 anonim ***** válasza:
22%

Válasz k e -nek:

A lélek épp olyan, mint a nap (mivel a központi léleknap, a Napok Napja képére és hasonlatosságára „teremtetett”).

Ez a sátánista világrend egyfajta szellemként, füstként igyekszik beburkolni a lelket....

ezen a füstön, szellemen át törekszik a te lelkedhez tartozó (ingatag) szellemet befolyásolni, uralni.

Olyan tettekre késztet, amivel a többi naplélekhez tartozó szellem rezonanciáját csökkented

és ezzel rontasz világunk minőségén.

A lelket eladni „szerződésekkel” (=rituális szerződéskötések sötét entitásokkal),

„szövetségkötésekkel” lehet.

A fekete szövetségkötéseket (általában) kiontott vérrel, „áldozattal”, gyilkossággal pecsételik meg.

Ha valaki meghív egy erős sötét entitást és „szövetséget” köt vele,

akkor ezután (mágikus műveleteit, melyek szinkronban lesznek a sötét entitással)

a vele szövetségben lévő entitás árnyékában (!) és közreműködésével fogja végrehajtani.

A sötét entitásnak nagy valószínűséggel nincsen látható fizikai teste...

az idéző elméletileg a finomabb síkokon láthatja, érezheti stb.

Egy példa:

a nagy vallásokban és különösen a „kinyilatkoztatott” vallásokban

igen erős a sötét entitások jelenléte (az ő inspirációjuk miatt zavarosak a mai szentkönyvek).

Állhat az ember fényben (égi világosságban) és be lehet árnyékolva,

állhat egy másik (sötét) létező árnyékában.

A kettő nem ugyanaz.

Így hirtelen ennyi jutott eszembe.

2012. jan. 28. 20:55
 15/20 nrrolli ***** válasza:
ÉN MEGVESZEM
2012. jan. 28. 23:18
 16/20 anonim ***** válasza:

Hát figyelj...a mai világban már minden vackot megvesznek...csak egy jó reklám kell, és néhaány hiszékeny bolond, aki megveszi a lelkedet XD...

sztem próbálkozz ezoterius fórumokon . . .

2012. jan. 29. 01:04
 17/20 anonim válasza:
Mivel a lelket nem lehet megfogni, ezert penzert valoszinuleg nem lehet eladni, ahogy a levegot sem, sem a szerelmet, vagy semmilyen erzelmi, csak lathatatlan dolgot. Lelket eladni sokszor arra mondjak, hogy valaki olyan dolgot tesz ami nem emberseges dolog es esetleg fizetnek erte (hazugsag, csalas stb. altalaban penzert).
2012. jan. 29. 11:34
 18/20 anonim válasza:
El lehet. De ne probald ki!! Olvass Faustrol,aki megtette. A vegen nagyon szarul jart...jo nem sül ki belöle az biztos!
2012. jan. 29. 12:07
 19/20 Szakál Norbert válasza:
Sziasztok! mióta elkezdtem nézni a supernaturalt, vagyis az odaátot , és erről volt benne szó , én is elgondolkodtam rajta h ez vajon lehetséges e ? utána néztem egykét oldalon , és azt írták h már megtettem , most azzal hogy gondolkodtam rajta eladtam ?? egy kicsit parázok mert nem szeretném !!
2013. aug. 5. 18:11
 20/20 anonim ***** válasza:
Hát ne parázz.Már nem egy helyen íetam,vannak rossz indulatú emberek is. Ha parázol akkor nálad elérték céljukat..
2013. aug. 5. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!