Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A lelket el lehet adni? Ha...

A lelket el lehet adni? Ha igen mégis hogyan?

Figyelt kérdés
2012. jan. 14. 22:14
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
22%
Ellehet adni,szerintem megkell idézni a démont vagy istent akinek elakarod adni.
2012. jan. 14. 22:22
 2/20 anonim ***** válasza:
85%
vatera.hu
2012. jan. 14. 22:23
 3/20 anonim ***** válasza:
Igen, vannak erre oldalak.
2012. jan. 14. 22:39
 4/20 anonim ***** válasza:
beszéld meg az ördöggel! ő biztos tud segíteni.
2012. jan. 14. 23:08
 5/20 anonim ***** válasza:
Én is a Vaterát ajánlom. A gyűjtők eléggé komoly pénzt fizetnek érte.
2012. jan. 14. 23:33
 6/20 anonim ***** válasza:
0%

Nem lehet eladni, mivel nem létezik.

Nincs se lélek, se szellem, se semmilyen "titkos összetevő". Csak az agyad van (vagy nincs? :)).

2012. jan. 15. 00:02
 7/20 anonim ***** válasza:
43%

Kérdezd meg Hitlert. Ha nem tudod,megtudhatod a Végzet lándzsája c.-ű könyvből.hogy hogy csinálta. Én ilyen ismeretet nem ajánlok. Még nappal is be fogsz nézni az ágy alá..De közönségsikered az azt hiszem lesz amikor pl. még társaságban is összepisiled magad. Egyik ismsrősöm (Merthogy szeászra járt) nem mer elaludni sötétben,csak ha ég a lámpa.

Nem tudom hányan teszik fel ezt a kérdést komolyan,de mindegyiknek javaslom: ne állj szóba az ördöggel,mert biztos,hogy ö győz. Évát is rászedte.Eredmény.óriási bukás. Hitler esetében 67 000 000 ember plusz az a 4 000 akik résztvettek az ellene irányuló merénylet előkészítésében. Aki az ördöggel szövetkezik,annak lesznek sikerei --- kezdetben Hitler is örülhetett:Eljutott egészen Sztálingrádig (most Volgográd) Szovjet területen.Aztán Sátán "rákérdezett":"Jól szórakoztál?" A remélt világuralom helyett látnia kellett hazájának szinte minden városának porigrombolását,majd feleségének és sajátmagának öngyilkosságba hajszoltatását.Ami persze ugyancsak Sátán műve volt akinek felajánlotta szolgálatait. Javaslom: találj magadnak ennél jobb szórakozást.

2012. jan. 15. 15:07
 8/20 anonim ***** válasza:

Igen: a lelket el lehet adni.

Sokunk el is adja a saját lelkét (pl. pénzért, hatalomért, gazdagságért),

az "okosabbak" a mások lelkeit igyekeznek vásárra vinni.

2012. jan. 15. 23:45
 9/20 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet tudni. Lehet hogy igen, lehet hogy nem... Csak elsőkézből tudhatod ezt meg... De gondolkodj el rajta, hogy megéri?
2012. jan. 16. 02:03
 10/20 anonim ***** válasza:

El lehet adni. Már meg is tetted.

Most nem fejtem ki mert mennem kell, de talán majd egyszer.

2012. jan. 17. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!