Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Világvége? Kit mennyire...

Világvége? Kit mennyire foglalkoztat?

Figyelt kérdés

Valóban eljöhet még idén a világvége? Mindennap újabb természeti katasztrófa hírével jönnek a híradók! Újabb és újabb "bizonyítékkal" támasztják alá, hogy a világ a végéhez közeleg! Az időjárás megváltozott, a természeti katasztrófák tényleg megszaporodtak az utóbbi években..

"A földnek meg kell újulnia, elkerülhetetlen a vég, ami nemsokára meg is fog történni!" - Ilyen és hasonló szövegekkel "zaklatják" a népet..

Én ha erre gondolok, (és mostanában ez gyakran van a fent leírtak miatt is) egészen elszomorodok, és még félek is néha már! Nem szeretném, hogy így legyen vége az életemnek, ill. a gyerekeim életének!

Tenni nem tudnánk semmit, minek mondogatják ezt most mindennap? Mindenhol ezt hallani..

Ti mit gondoltok, és mennyire érdekel, mennyire hiszitek vagy nem hiszitek?

Köszi ha írtok!

2012. jan. 6. 12:14
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:

Hát, nem mondom, hogy nem félek, mert az hazugság lenne. Nagyon keveset éltem számokban is és gyakorlatilag is ahhoz, hogy itt vége szakadjon mindennek.

De ha csak a maja jóslatra alapozunk, abban én nem hiszek. Teljesen logikus okokból.

Ettől függetlenül azért bennem van a para.

2012. jan. 6. 12:17
 2/28 bánomisén ***** válasza:

Manapság a világvége a sláger, egy évben már több "hivatalos" világvége is van. Ha annyi ezresem lenne, ahány világvégét már életemben túléltem, többszörös milliomos lennék, pedig nem vagyok öreg :-))

Majd az ideieket is túléljük, meg a jövő évieket is, meg a többit is.

2012. jan. 6. 12:18
 3/28 anonim ***** válasza:
2012-ben nem lesz világvége! A NASA is megmondta, mindenféle jósok, mágusok is! A maja naptáras dolgot meg pár hülye félremagyarázta. Lesz világvége csak nem mostanában.
2012. jan. 6. 12:19
 4/28 anonim ***** válasza:
Sajna ebben az évben végig ilyen természeti katasztrófás hírekkel fognak bombázni, de nem kell bedőlni neki. Ott van pl. az a Bonn környéki ébredező szupervulkán, amiről mostanában cikkeznek, na az valójában már 10 éve ébredezik, csak most vették elő a témát mert 2012 van és lehet vele ijesztgetni. Nem lesz idén világvége én azt mondom. Egyszer biztosan lesz, mivel egyetlen Nap sem örök életű, de majd később.
2012. jan. 6. 12:25
 5/28 anonim válasza:

Én várom már az év végét, és azoknak a fejét megnézném akik elhitték, h jön a világvége. Kíváncsi vok a Mayák mit fognak ehhez szólni, biztos kitalálnak egy új időpontot.

Egyébként meg azt is hallottam pár helyen, sőt a Balázs is ezt nyilatkozta, h szerinte nem úgy jön el a világvége, h elpusztulunk hanem megváltozik az emberek nézőpontja.

2012. jan. 6. 12:26
 6/28 bánomisén ***** válasza:

12:19

A NASA azt is megmondta, hogy arzénalapú életre bukkantak a Földön, valami tóparton. Aztán kiderült, hogy azt az arzénalapú mifenét ők kísérletezték ki a saját laboratóriumukban és telepítették a "megtalálás" helyére :-D

A NASA nekem már régen nem mérvadó és nem hiteles, összevissza beszélnek és leginkább nem azt mondják, ami van, hanem meséket költenek.

Persze ettől még nem lesz vége a világnak, mindenki kénytelen lesz idén decemberben is karácsonyi ajándékokat keresgélni a szeretteinek, meg megszervezni a szilveszteri bulit, mert lesz karácsony is, meg Szilveszter is, sőt, még Újév is :-)

2012. jan. 6. 12:28
 7/28 anonim válasza:
88%
Én várom már 2012 dec. 21-ét :) 25 éves lesz a barátom:D
2012. jan. 6. 12:29
 8/28 anonim ***** válasza:
90%
A maja naptár 4-szer ért eddig véget és kezdődött újra. Fogalmam sincs miért gondolják, hogy ez most tényleges véget jelent.
2012. jan. 6. 12:30
 9/28 anonim ***** válasza:
90%

Tudomásom szerint az ősi jóslatok nem a világ végéről szólnak, hanem egy új kor eljöveteléről, a mostani kor haláláról. De nyilván ez sem következhet be egy év leforgása alatt. Pláne a világ vége... Ha ép ésszel belegondol az ember... Az odáig oké, hogy túlszaporodtunk, és végtelenül kizsákmányoltuk már a földet, és nem vigyázunk rá. Az is belátható, hogy ez semmi jóra nem vezet. Na de az azért igen nehezen hihető, hogy egy év leforgása alatt történik meg a föld "öntisztuló" folyamata.

Az biztos, hogy nem lesz jó vége annak, amit most az emberiség művel. De ez évszázadok kérdése, nem egycsapásra, egy kitűzött időpontban történik meg!

2012. jan. 6. 12:30
 10/28 bánomisén ***** válasza:
90%
A rémült emberek, akik beveszik ezt a világvége maszlagot, könnyebben manipulálhatóak. Egyszerűen erről van szó.
2012. jan. 6. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!