Tudna segíteni valski? (sajnos nemtudom ezt igy megfogalmazni lent leirom)
A félelmeidet csak te magad győzheted le. Ha ez segít, gondolj arra, hogy a félelem mennyi idődet képes megmérgezni úgy, hogy talán sosem következik be az, amitől félsz. Egyszerűen nem éri meg félni.
Vagy másik módszer: Lélekben készülj fel a legrosszabb lehetőségre. Fogadd el, hogy bekövetkezhet az, amitől félsz. Ez is segíthet megszüntetni a félelmet.
Sajnálom hogy ez történt, én is hasonlókat éltem át. Remélem legalább egy barátod van, mert nekem ő segített átvészelni a rossz időszakokat. Ha sulibna piszkálnak azt meg hát... szard le. Végülis tanulni jársz oda nem?
A másik: keress vmi elfoglaltságot amiben jó lehetsz az önbizalmat ad vagy ha beszélsz angolul ajánlok neked chatelős oldalakat, ahol hátha találkozol értelmes emberekkel, illetve próbálj idősebbekel 20-30 évesekkel beszélni azok sokkal értelmesebbek. Ha szeretnél kérdezni küldj e-mailt szívesen válaszolok.
Szerinted mi tudná növelni az önbizalmadat?
Én például a zenélést választottam, pontosabban a gitározást. Tudom nem olcsó mulatság, sokáig gyűjtöttem egyre, de amikor meglett az nagyon feldobott.
Szóval továbbra is azt ajánlom hogy keress vmi hobbit ami nem csak arra jó hogy növelje önbizalmat, hanem addig se gondolsz a sok retardáltra, illetve a témán belül megismerkedhetsz más emberekkel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!