Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha az állatok megérezhetnek...

Antimod kérdése:

Ha az állatok megérezhetnek előre bizonyos nagy horderejű dolgokat, az emberek miért nem?

Figyelt kérdés

Természetesen van, aki megérzi, de leszólják, hogy álmodtad, nem hisznek neki. Ugyanakkor a tudomány azt elismeri, hogy az állatok - sok esetben ismeretlen módon - tudomást szereznek bizonyos közelgő, számukra katasztrofális következményekkel járó eseményről, és sok esetben még idejében elmenekülnek.

(Boldog új évet mindenkinek!)

2011. dec. 31. 16:08
1 2
 11/13 Balee0334 válasza:
Végülis igazad lehet, de télleg mikor "újra"átélem már valójában is, kezd derengeni hogy ezt már csináltam vagy hasonló
2012. jan. 1. 12:00
 12/13 anonim ***** válasza:

Balee0334

Nem hiszem, hogy deja vu-ről írtál, mert az az, amikor az az érzésed támad, hogy ezt már átélted. A jövő előre megélése meg nyilván nem ugyanez.

Nem hinném amúgy, hogy ez gyakori dolog. Néha én is "látom" a jövőt. Beérzem a helyzetet, egy érzést, meg hogy nagyjából mikor fog bekövetkezni. Nem tudom, mit lehet vele kezdeni, de van ilyen, ezek szerint ketten már vagyunk így ezzel.

2012. jan. 2. 03:16
 13/13 anonim válasza:

Tudatalatti ingerküszöb olvasgass róla...

Represszív személyiség..

2012. szept. 7. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!