Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Elt|_|djátok képzelni hogy mi...

Elt|_|djátok képzelni hogy mi mindannyian, és az egész világ csak egy szuper számítógépes szimuláció részei vagyunk? Amit egy programozó (isten) alkotott meg?

Figyelt kérdés

Szerintem nagyon is elképzelhető...

[link]

2011. dec. 30. 13:56
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:

Ez amit leírtam nem egy fizikusi vagy geológusi következtetés feltételezés, hanem magam láttam" érzékeltem" ott voltam"

Amikor megírtam egy geológusnak azt válaszolta "majd megsegíti Isten az embert" cc...cc.

2012. jan. 19. 08:58
 22/41 anonim ***** válasza:

Tudod Pedro nem vagyok se fizikus, se geológus csak középszintű kétszeresen a képesítésem, valamint olvasott a tudásom.

De a tudósok hiába tudnak többet, mint ha a lehetőségeik korlátozottak. Vannak dolgok amelyeket nem elég fikciókkal megalkotni aztán matematikával addig számolni hogy igazodjon az elmélethez az egyenlet. Mert hiába jó az egyenlet ha téves.

Ilyen a Földünk belső szerkezetének ismerete. Nem áll rendelkezésükre olyan lehetőség hogy pontosan tudják, milyen is belül, vagy is fikciókra alapoznak és igaznak mondják. Már pedig a tudományos tévedés ilyen esetben az összes életet veszélybe sodorhatja!

Vannak olyan emberi képességek még ha ritkán is, amelyek segítségével többet is megtudhat az ember.

De az nem helyes hogy a tudós elzárkózik, vagy mint nekem írta egy geológus professzor miután megírtam neki amivel szembesültem; "Nem kell félni Isten majd megsegíti az életet."

Abszurdnak tartom ha beskatulyázzuk a tudományt és még abszurdnak ha a hit elméleteket--hogy más nem akarok elfogadni, végig gondolni.

Ha a vallások tévednek, egye-fene, majd kitalálnak másik mesét.

De ha tudomány gondolkodik szemellenzősen,vagy ráadásul még bigott is, akkor az egész élővilágra hozhat pusztulást, mint ahogy ismételten olyan dolgokkal foglalkoznak ami az életet veszélyeztetik.

2012. jan. 19. 10:07
 23/41 Shai-Hulud ***** válasza:

#mami

Honnan szeded ezt a sok sületlenséget?

"nem vagyok se fizikus, se geológus"

Igen, ezt látom. Abszolút tudománytalan amit írsz.

Nem csak a Nagy Bumm elméletről, de a Föld geológiájáról is... Egyszerűen nem igaz, téves, tudománytalan.

Az élet keletkezéséről nem is beszélve...

Talán el kellene fogadni a tudományos kutatásokat, azok ugyanis méréseken, tapasztalatokon alapulnak, nem pedig homályos elképzeléseken.

"Amikor megírtam egy geológusnak azt válaszolta "majd megsegíti Isten az embert" cc...cc."

Egyetértek a geológussal.

"Ilyen a Földünk belső szerkezetének ismerete. Nem áll rendelkezésükre olyan lehetőség hogy pontosan tudják, milyen is belül,"

De igen. Kérdezd meg a geológust. A hosszúhullámú detektorokkal egész jó "röntgenképet" kapunk a Földről. Teljesen jó KÉPET, amin nyoma sincs az általad vízionált üres térnek. Ja, tudom, rossz a detektor... :-)

"Abszurdnak tartom ha beskatulyázzuk a tudományt"

A tudomány olyan dolgokkal foglalkozik, amik mérhetőek, bizonyíthatóak, megismételhetőek. A belső sugallat hatására elképzelt világmodell nem oda tartozik. Tudománytalan.

Viszont egyértelműen bizonyítható. (Az már más kérdés, hogy aki nem képes átlátni a levezetést, annak felesleges bizonyítani, mert úgysem fogja fel...)

Pedro

2012. jan. 19. 11:22
 24/41 anonim ***** válasza:

Valóban pedró mindent tudnak? egészen eddig azt tanították, hogy végig a egész folyamatos izzó anyag és nem volt semmiféle szilárd fala a magnak.

s lám a napokban csodálkoztak, hogy a mag szilárd faláról verődött vissza a mérésük.

Az hogy nehezen hihető hogy én láttam" a belsejét--ezt megtudom érteni--hisz helyedben én se hinném el annyira abszurd jól tudom.

de tudod ha a tudomány kitart az eddigi megállapítása mellett akkor egy világ fogja megszenvedni egyszer. szép fokozatosan a egyre szaporodó katasztrófát, vagy a globális felmelegedés hatásait ami főleg a belső okok miatt következnek be. ha az óceán alulról melegszik fokozatosan. s ezzel párhuzamosan a földkéreg drasztikus elmozdulásai.

A Föld kisebb volt csak mindig repedt mint az érett dinnye és nőt idővel a felszine.

2012. jan. 20. 10:35
 25/41 Shai-Hulud ***** válasza:

"A Föld kisebb volt csak mindig repedt mint az érett dinnye és nőt idővel a felszine."

Na ennek azért fussunk neki mégegyszer...

Ezek szerint a Föld tömege is nőtt? Hiszen ha nagyobb lett az átmérője, akkor több anyagot tartalmaz, tehát nagyobb lett a tömege is.

Vagy belül üreges talán? Olyan, mint egy lufi? Érdekes, és mi tartja a felszínt a belső üreg fölött? Az indiánok hite szerint teknősbékák, és szerinted?

Szóval egyszerűen fizikai képtelenséget állítasz. De ez ne is zavarjon, ne hagyd, hogy holmi fizikai törvények befolyásoljanak az igazság elkendőzésében.

:-D Pedro

2012. jan. 20. 13:51
 26/41 anonim ***** válasza:

Pedro nem állítok képtelenséget csak gondolkodj légyszi és figyelj arra amit írok.Egyébként megírtam egy elméleti fizikusnak is és Ő elképzelhetőnek tartotta mert még ez a téma nem lezárt. Most fogódzkodj meg;Egy részlet belőle

" Ezek az elméletek amit korunkig a tudomány megalkotott, nem megbízhatóak, bár több is van belőlük. De bármikor kiderülhet azonban hogy egyszer valamelyik igaz.Vannak olyan szabályosságok, a természet alkotta fizikában, amiről fogalmunk sincs miért van, talán egy későbbiekben megválaszoljuk."

Nem lufi a földünk és nem a levegőben lóg a kéreg.

Olyan a Földünk belülről mint egy gigantikus centrifuga.

azt nem tudom merre álltam" az égtájakhoz viszonyítva csak feltételezem, hogy valahol délebre mentem le a belsejébe az óceán vizétől indulva. Hogy honnan tudta a lelkem hol a legkeskenyebb a kéreg? -ez számomra is rejtély maradt.

A kéreghez nyomódik az a hatalmas tömegű izzó massza miközben iszonyatos hangosan dübörög és hihetetlenül gyorsan forog, hatalmas erővel nekifeszülve a kéregnek-- Igy láttam a Földünk közepe táján a Magma fala előtti térből vissza-feltekintve az izzó anyagra ami az üres-TERET illeti azt abban a fényben nehéz volt megsaccolni, de legalább volt vagy 15-20 km de az is lehet hogy több és ilyen tér van a Magma körül aminek a méretét nem tudtam belátni se megsaccolni mert nagy volt és szürke fény elveszett a távolságban. A Magam fala halványan fehér-gyöngyházfényű, ez világította meg a TERET. Visszatekintve fel a láva külön-tömbökben is örvénylik és ahol álltam onnan látva hihetetlen gyorsan villanásszerűen forgott az egész balra. Olyan erővel préselődik a szilárdhoz, hogy szinte sima mint egy mennyezett úgy feszül kifelé olyan hatalmas erővel. Nincs ott forróság csak a lávában volt és annak a hője is kifelé halad.

Egyébként mit gondolsz miért írom meg fizikusoknak vagy most már külföldi geológusnak? Mert a Földünk haldoklik, és az élet veszélybe van.

Bár mindig kitűnő tanuló voltam, (csak sajnos én nem tanulhattam tovább) de azért az én számításaim nem tökéletesek ehhez talán több tudás szükséges. Az én számításom szerint csak pár ezer éve van az életnek és aztán a Föld alkalmatlan lesz, de addig egyre gyakrabban lesznek katasztrófák sajnos.Amikor a globális felmelegedésről beszélnek, csak épp erre nem gondolnak hogy a sarki jég alulról melegszik és sajnos a jég alatt ott van befagyva a metán is ami a légtérbe kerülve....!

Amikor kiléptem bármit láttam, érzékeltem és abból megállapítottam, utólag kiderült ha volt rá lehetőségem, hogy mindig igaz volt.

amikor ott álltam a Földünk közepénél és felnéztem vissza, ledöbbenve arra gondolt a lelkem?- uramisten a földünk belülről melegszik kifelé fokozatosan!

Azt amit gondoltam, az isteni Energiák felfogták valószínűleg, mert nem rokonokat imitáltak illúzióként ott állva, hanem a múltat és később a jövőt--- amitől megrettenve nem néztem végig... Mert ott álltam egy pergő képen öregen és mellettem csak arc-nélküli férfi alak állt...és sok-sok halott. Már pedig akkor legalábbis két férfi volt az életemben a Fiam és a Férjem. Szóval megrémültem és nem néztem tovább--- de sajnos, minden sorjában megtörténik azóta 1991 aug 1.-óta

Tudod nem mindig jó ha az ember ilyen abszurd képességekkel születik Amilyen csodálatos és fantasztikus volt az életem tőle-- másrészt annyira pokol is.

Most Január 4. d.u. itt írtam a blogomat épp a mostani politikával kapcsolatos téma volt. Elötte vicceltek a férjem és Öcsike (11 éves unokám) aztán már nem vettem észre hogy kimentek a szobából, mert a szöveget fogalmaztam arra figyeltem. aztán egy felnőtt kéz megfogta a vállamat és pár pillanatra éreztem a finom fogást... szóltam is a férjeméknek oda fordulva, majd a másik oldalra tekintve, hogy melyikük viccelődik... S kiderült már régen kimentek....

Azóta minden áldott nap az eszem Kanadában jár, mert ott él a fiam. Időközben elköltöztek de az új címet még nem írták meg... hiába is telefonálok a vonal süket.

Nincs más aki megérintene"... különösen ha rám ismert a blogomon keresztül... Szóval minden nap várok és várok egy telefonra...

Szóval jobb ha az ember nem válik olyanná amilyenné én lettem, mert azért a lélek önző, birtokolta az életem az volt amit ő akart főleg, Öntörvényű.

2012. jan. 21. 01:30
 27/41 anonim ***** válasza:

Kérdezted még;Érdekes, és mi tartja a felszínt a belső üreg fölött?-

Az a hatalmas erejű és centrifugális sebességű forgás, a belső hatalmas hő, amely kifelé szeretne törni, ez préseli hatalmas erővel a szilárd de már nagyon vékony kéreghez!

De nem árt ha tudod, nincs pokol, nincs alvilág semmilyen vallási képtelen világ de ez az út sajnos igaz, mert minden léleknek a testhalál után el kell jutni a Magmához.

De ehhez erős energiájúnak kell lennie a léleknek és lehetőleg tiszta energiának, hogy minél nagyobb sebességgel tudjon haladni, különben odavész az izzó masszába.Már az is kísértés volt, hogy úgy haladtam benne hogy még lássak is. Gyakran eszembe jut azóta is, honnan tudta a lelkem mekkora sebesség az amit még ki fogok bírni, vagy honnan tudta ott középen, hogy mikor kell visszaindulnia hogy időben még a testembe lehessek? Ami addig amíg kiléptem bárhová, komában volt.Még is mindig visszatértem 10- perc múlva ritkán mint a Földgyomrából is 15 perc múlva.

2012. jan. 21. 02:05
 28/41 Shai-Hulud ***** válasza:

Nos.

Egyszerűen fizikai képtelenség amit írsz.

Én elhiszem azt, hogy te mindezt igaznak hiszed, és persze a te dolgod, hogy miben hiszel, és milyennek képzeled a világot magad körül.

Én csak azokból indulok ki, amik mérhetőek, megismételhetőek, bizonyíthatóak.

Bizonyítható, hogy a Föld belsejében SEMMILYEN energia termelés nincs. Van egy belső hőmérséklet (hőenergia), amely folyamatosan hűl (sugárzódik) kifelé.

Bizonyítható, hogy a Föld centrifugális ereje kb. századrésze a tömegvonzási erőnek, ezért bármilyen "üres tér" a Föld belsejében (egy adott méret felett) képtelenség, mert összeroppanna a felette lévő talaj súlya alatt.

"Olyan a Földünk belülről mint egy gigantikus centrifuga."

Igen, csak kissé LASSAN forog, ezért igen kicsi a centrifugális ereje. Egy akkora centrifugális erő, amely BÁRMIT a tömegvonzás ellenében megtartana, minket is leröpítene a Föld felszínéről...

Bizonyítható, hogy a Föld belsejében semmilyen "iszonyatos dübörgés" nincs. Ha lenne, ezt itt a felszínen pontosan mérni tudnánk. Mint ahogy szeizmográfokkal több ezer kilométerről meg tudjuk "hallgatni" egy vulkán kitörését...

"Egyébként mit gondolsz miért írom meg fizikusoknak vagy most már külföldi geológusnak?"

Nem tudom, de tízezer az egyhez állom a fogadást, hogy egyetlen geológiai képzettségű elismert tudós SEM fog egyetérteni veled. Tudom, tudom, ez csak azt bizonyítja, hogy a tudósok vakok, és csak te tudod az igazat.

"Bár mindig kitűnő tanuló voltam,....ehhez talán több tudás szükséges."

IGEN.

"uramisten a földünk belülről melegszik kifelé fokozatosan!"

Nem. Pont fordítva. A Föld belső hőenergiája belülről kifelé távozik, ezzel folyamatosan HŰL a Föld.

"Tudod nem mindig jó ha az ember ilyen abszurd képességekkel születik "

Bizony nem. Főleg, ha azt látja, hogy a kézzelfogható valóság ellentmond annak, amit a "képességei" sugallnak.

"De nem árt ha tudod, nincs pokol,"

Ó köszönöm, azért jó a megerősítés, bár én ebben eddig is tökéletesen biztos voltam.

Szóval maradjunk abban, hogy - veled ellentétben - én a tudományoknak hiszek. Azok pedig tökéletesen ellentmondanak mindannak, amit te fentebb leírtál. Ha te is tudod a mondanivalódat BIZONYÍTANI, azaz mérhetővé, megismerhetővé tenni, akkor majd elgondolkodom azon, hogy higgyek-e neked. DE ADDIG NEM.

A fentebb felajánlott tízezer az egyhez arányú fogadást pedig tartom. Találj egy ismert, neves geológust, aki egyetért az elméleteddel...

Pedro

2012. jan. 21. 13:41
 29/41 anonim ***** válasza:

Nos Pedro.Amit leírtam tudom nehéz elhinni hisz valaki elhagyja a testét és bejárja a Földet az olyan nonszensz. Na de mit tegyek megtörtént..S ha nem lenne két csodálatos fiú unokám akiket ráadásul még én is nevelek 8 éve, akkor talán soha nem mesélem el senkinek... Nem vagyok emberpárti, sőt.. azok után amit láttam az emberi világunkból végképp kiábrándultam, nem érdemli meg az emberi faj ezt a csodát a Földünket.

Először is, a Föld belsejében lévő olvadt vasból és nikkelből álló külső mag áramlásai révén örvényáramok keletkeznek, az örvényáramok pedig kiterjedt mágneses teret gerjesztenek. Ez a mai tudományos „feltételezés”

Vagy is épp azt mondják amit én azzal a különbséggel, hogy valahol a megállapítás közben elvesztették a pozitív töltését az áramnak... pedig ez a töltés az amely a másik isteni Energiája, a memória és erő.

Ami pedig a magban van az-az isteni szellemi gondolatot hordozó mágneses.

Az pedig, hogy lassan forog a tengelye körül, az egy ralativ meghatározás és inkább a naptárkészités szempontjából tartják lassunak, mivel az utóbbi időben megfigyelték, hogy lassult a mozgása. Nem 24 óra, hanem kevesebb 3perc 4,1 másodperccel.

Vagy is fizikai értelemben, bizony nagyon is nagy a forgási sebessége, még az egyenlítői kerülettel számolva is; 1669km/óra a sebessége!

Vagy is jelenlegi naptárunk mivel hogy napi- percre érintkezik a világ minden sarka egymással, ez sok bonyodalmat okoz több területen. Ezért spekulálnak egy új rendszerű világnaptáron. Felvetődött az is, hogy 28 napos hónapokkal 13 hónapos évvel. De még nem eldöntött.

Ami pedig a belső szerkezetét illeti, csak bizonyos mélységig képessek pontosan következtetni, illetve a müszerekkel felfogott, visszaverődött szejzmikus hullámok segítségével.

De ez édes kevés ahhoz hogy végig ismerhessék a belsejét. Mint ahogy nem olyan rég és csak egy csoport kutató tette közzé, hogy szilárd a Magma fala. Eddig az is olvadt vas volt!!

Ha viszont egy büres-Tér van a magama körül ahogy én meséltem, azt bizony egyetlen műszer se lesz képes érzékelni, már azért se mert ott se levegő se semmi nincs, még hő, és idő se gravitáció.

Ezt pedig onnan tudom, hogy ott, nem topogott a lábam rajzolatának energia szála. Egyszerüen álltam” egyhelyben!

Ami pedig a tudományos megállapitásokat illeti, mindig azt tanitják amit utoljára elfogadtak, de az nem jelenti azt hogy minden esetben és minden igaz belőle, csak épp nincs jobb nála.

S minden tudósnak elméletileg el kell valahonnan kezdeni, még ha az amit tanitanak nem is biztos, hogy teljes mértékben igaz, hanem csak nagy átlagban, globálisan kell igaznak lennie.

Minden tudós jelölt szerintem tisztába van ezzel, amikor végez az egyetemen, hogy mit is jelent az, hogy nagy átlagban.

Minden tudós és kutató amikor talál valami újat, akkor hozzá teszi a régihez, s majd annyit hagy el a már meglévő megállapitásokból, ami után még letudja írni a rendszert. Aki pedig a legkevesebbet, de még realisztikus a leírása az lesz a leghíresebb.

Tulajdonképpen az átlag emberek elött ismeretlen, tudósok közötti verseny van, aminek köszönhetően egyre jobb mindennek a leírása, igy halad a világunk és általában mindennek az ismerete is.

2012. jan. 23. 00:27
 30/41 anonim ***** válasza:

Ugye büszke kérdező, nagyon helyesen felvetetted, hogy valamiféle program van mindenben a kozmoszban, a Földünkben és bizony az életben is. S ebben tökéletesen igaza van. Hisz minden természeti törvény tulajdonképpen beprogramozott, és mindennek az alapja. Amely tulajdonképpen Tudatot képez. Egy kozmoszi primitiv program- tudatot és egy biológiai-program-tudatot.

Miért írom azt, hogy Tudat? Mert rögzült információk, amelyek visszahivhatók, mivel egy zárt- elektromos- körök meglétén alapulnak. Ezt lehet átvittértelemben számgépes programoknak nevezni.

Amikor kérdező az írta, az életet, mert csak azt alkotta! Egy programozó Isten alkotta, tulajdonképpen igaza van valahol. Bár a kozmoszhoz semmiköze alkotás terén, és az életet pedig nem egymaga alkotta. (gondolok itt arra, hogy az ember egyetlen Istent feltételez) Nem így van, mert Isten kétpólusú, az egyik a szellem, a másik az erő és memória.

Isten egymagában nem lett volna képes alkotni, mint ahogy az ember se képes csak gondolattal alkotni, kell hozzá memória és alkotó Erő. Valahogy így történt a Teremtő aktusa a Földünk két energiájának felszín közelben. Először véletlenül, csak reakciókként spontán, majd játékosan és végül másodszor tudatosan programokon igazitva. De csak menetközben. Nem valósulhatott meg előtervezés.

Ezt viszont csak olyan ember képes átlátni még korunkban aki absztrakt képességekkel rendelkezett, mint én és igyekezett megérteni is mind azt, anélkül hogy misztifikáltam volna.

S épp a Földnél mint közönséges anyagnak, alkotó Tudat keletkezését épp az tehette lehetővé, hogy a Földünk valamikor éppen hogy lehűlt teljes mértékben abszolút zérus fokra. Ennek köszönheti a Föld a maga különlegességét, hogy fejlődni képes memóriára és szellemi gondolatokra képes Energiái keletkeztek,

mint isteni Energiák amelyeknek Tudata mindig megőrizte azt, amit spontán alkottak, és mint valami programot ismételten felhasználva és módosítva újra alkottak elektrokémiai reakciójuk folyamán.

Nagyon jó az erre vonatkozó videó egyébként csak nem szabad misztifikálni még ha csodálatos is, mert a természet fantasztikuma csupán, akár az életünk, véletlenek összjátéka

2012. jan. 23. 00:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!