Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Látom néha az emberek auráját?

Látom néha az emberek auráját?

Figyelt kérdés
Néha-néha, kisebb korom óta. Néha álmomba sikolyt hallok utána szédülök,és belealszom próbálok felkelni de nem tudok.És ilyenkor egy furcsa nyomás lesz a mellkasomon.:S Mikor kisebb voltam letudtam menni alfába. Megmondom őszintén félek a szellemektől. Bántanak? Vagy nem kell félni tőlük
2011. dec. 28. 21:14
1 2
 11/14 anonim válasza:
Szellemektől függ. vannak ártalmatlanok. Ellenben én a helyedben elmennék egy ezotériában jártas emberhez. Tudom, sok földhözragadt lehurrog itt , de furcsa nyomás mellkasodon nem olyan jó dolog... Keres valakit aki alküldi mellőled az illetőt. Bajod abból nem lesz, ha beszélsz valakivel aki hisz az ilyenekben és tud segíteni.
2011. dec. 28. 22:05
 12/14 anonim ***** válasza:
68%
A nyomás a mellkason és hogy nem tudsz felébredni,az az alvási paralízis. és nem látod az emberek auráját.
2011. dec. 29. 09:31
 13/14 anonim ***** válasza:

Aura ügyben kattints ide!

[link]

Ezt nyomtasd ki színesben, utána hajrá! Egy hét és menni fog, napi öt-tíz perc gyakorlással.

De az álomból történő sikoltozó menekülésedre tényleg a kimerültségtől jelentkező alvásparalízis a válasz. Az alfába lemenést pedig jó volna gyakorolnod is, mert akkor sokat javíthatnál az alvásod minőségén, kevesebb rémálom, kevesebb sikoly. :)

2011. dec. 29. 20:58
 14/14 anonim ***** válasza:
53%

Kérdező: a nyomás a hasban, valamint a hallucinációk alvásparalízisre utalnak. Nézz utána, hogy mi az és barátkozz meg vele minél hamarabb.

Emberek! Az alvásparalízises hozzászólásoknak adjatok már zöld kezeket. Lehet jönni aurával, szellemekkel, azzal is lehet jönni, hogy nem lát aurákat, kuva hasznos 6x-ra is leírni mindezeket, ami viszont elvitathatatlan, hogy alvásparalzisire utaló tünetekről ír, ami igen csak kellemetlen dolog.

2011. dec. 30. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!