Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi lehetett ez? Nagyon megijed...

Aniangyal kérdése:

Mi lehetett ez? Nagyon megijedtem!

Figyelt kérdés

Tegnap késő estig dolgoztam, és mikor mentem haza, olyan éjfél után nem sokkal történt velem a következő dolog:

Bekanyarodtam egy utcába, sétáltam hazafelé és egyszer csak látok egy nőt átmenni az utca jobb oldalából a bal oldalára, de lebegve! Először azt hittem a szemüvegem lett piszkos és attól látok rosszul, de nem az tiszta volt. Nagyon féltem de közelebb merészkedtem és az az utcán lebegő emberszerű valami velem együtt mozgott. Ha én megálltam ő is megállt. Előrefelé mentem akkor ő jobbról balra, ha hátráltam akkor pedig ő is, azaz balról jobbra ment visszafelé. Hát ezek után én annyira megijedtem, hogy elkezdtem rohanni ellenkező irányba olyan gyorsan amilyen gyorsan csak tudtam. Többet arra a helyre éjjel én nem megyek egyedül. Ráadásul még valamit kihagytam, mégpedig hogy az az izé csuklyás volt. Szerintetek hallucináltam az egészet?

2011. dec. 20. 08:40
1 2
 11/11 anonim válasza:
Megrémülök amikor ilyeneket olvasok, bár ez látom rég feltett kérdés mindenesetre nagyon érdekes. Nem lehet hogy volt aznap egy élmény, amit az elme így vetített vissza? Történt utána valami esemény amit esetleg ez előrejelezhetett?
2013. aug. 12. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!