Mi lehetett ez? Nagyon megijedtem!
Tegnap késő estig dolgoztam, és mikor mentem haza, olyan éjfél után nem sokkal történt velem a következő dolog:
Bekanyarodtam egy utcába, sétáltam hazafelé és egyszer csak látok egy nőt átmenni az utca jobb oldalából a bal oldalára, de lebegve! Először azt hittem a szemüvegem lett piszkos és attól látok rosszul, de nem az tiszta volt. Nagyon féltem de közelebb merészkedtem és az az utcán lebegő emberszerű valami velem együtt mozgott. Ha én megálltam ő is megállt. Előrefelé mentem akkor ő jobbról balra, ha hátráltam akkor pedig ő is, azaz balról jobbra ment visszafelé. Hát ezek után én annyira megijedtem, hogy elkezdtem rohanni ellenkező irányba olyan gyorsan amilyen gyorsan csak tudtam. Többet arra a helyre éjjel én nem megyek egyedül. Ráadásul még valamit kihagytam, mégpedig hogy az az izé csuklyás volt. Szerintetek hallucináltam az egészet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!