Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tudnátok olyan könyveket...

Tudnátok olyan könyveket mondani, amelyekben bizarr történetek, esetek, jelenségek szerepelnek (talán meg is történtek)?

Figyelt kérdés
2011. dec. 10. 15:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
87%
Ajánlom a Parfüm című könyvet (nem jut eszembe, ki írta, de komolyan izgalmas, majdnem horrorisztikus), és Franz Kafkától az Átváltozást (az ügynök féreggé változik). Nagyon érdekes Gogoltól Az orr (Jakovlevics borbély egyik reggel arra ébred, hogy a reggelire felszolgált cipóban egyik kuncsaftja, Platon Kuzmics Kovaljov orrát találja...) Ráadásul mindhárom a szépirodalom kategóriába tartozik!
2011. dec. 12. 08:49
 12/18 Tündérl@l@ válasza:

Szia!

Olvasd el az interneten mit írnak az Arvisúrák-ról. :-)

2011. dec. 12. 11:01
 13/18 A kérdező kommentje:

Ráth-Végh Istvánról még nem hallottam. Köszi.

Az orr és Az átváltozás már megvolt (nekem kellett kiselőadást tartani róluk). De A parfümöt nem olvastam.

Az Arvisúrák is érdekesnek tűnnek. :)

Minden kommentet köszönök. :D

2011. dec. 12. 22:20
 14/18 Regina válasza:
A világ legnagyobb történelmi katasztrófái a kedvencem, de ennek több verziója van, nem csak ez
2011. dec. 13. 12:57
 15/18 anonim válasza:
Kérdés, kinek mi számít bizarrnak és lehetségesnek, de nézz bele a Csáth Géza-életműbe! Pl. A Fekete csönd és az Anyagyilkosság című novellát ajánlanám.
2011. dec. 14. 12:31
 16/18 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszett Dean R Konz -tol minden!Szerintem erre gondoltäl!Termeszetfeletti kepessegekkel rendelkezökröl szolo törtenetek, akär igaz is lehet!
2011. dec. 17. 18:49
 17/18 anonim ***** válasza:
a születési anyakönyved
2011. dec. 25. 21:53
 18/18 A kérdező kommentje:
Valóban. De te ezt honnan tudod?
2011. dec. 26. 01:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!