Lenne 5 perced?
Arra gondoltam, hogy mi lenne, ha együtt megpróbálnánk "bevonzani" a havat! :)
Én személy szerint hiszek a pozitív gondolatok erejében és már sok mindent sikerült bevonzanom.
Arra szeretnélek megkérni titeket, hogy néhány pedcig koncentráljatok a hóesésre! Vizualizájatok! Milyen érzés megfogni a hópelyheket, ahogy a bőrödhöz érnek? Mit érzel? Hogy néz ki a táj? milyen illatokat érzel?
Benne lennétek? :)
IGEN! :D tudom, furán hangzik, de imádok havat lapátolni. Mindig önként hányom el a havat a ház előtt, közben pedig játszok a kutyákkal. Valahogy ez is hozzátartozik a télhez.. majd kipirosodott arccal bemegyek a lakásba és megiszom egy jó forrócsokit! :)
- Ausztráliában is esik a hó, ez igaz, de csak bizonyos részein és elég ritkán. A telek általában enyhék... bár én még nem voltam kint, de remélem minél hamarabb megtapasztalhatom.
Szívesen segítenék, de nálunk most 7 fok van, ebből nem lesz hó, legfeljebb eső. Azért most vizualizálom kicsit a hóesést, de ha esni fog ilyen melegben, az csoda lesz.
:-))))
Utolso,
Jo otlet, tetszik.
Habar, itt Ausztraliaban, jo par napja 30+ fok van, es ot agra sut a nap.
A sok rosszindulatú kommentelőnek miért kell elbasznia a kérdező örömét?ő csak jót szeretne az unokatestvére lányának.ha te nemakarsz fehér karácsonyt és idekommenteled hogy mekkora idiota ezért meg azért akkor takaroggyál etiópiába segíteni az éhezőkön. köszi~
kérdező: megtettem!:D remélem fehér karácsony lesz (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!