Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lenne 5 perced?

Lenne 5 perced?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy mi lenne, ha együtt megpróbálnánk "bevonzani" a havat! :)

Én személy szerint hiszek a pozitív gondolatok erejében és már sok mindent sikerült bevonzanom.

Arra szeretnélek megkérni titeket, hogy néhány pedcig koncentráljatok a hóesésre! Vizualizájatok! Milyen érzés megfogni a hópelyheket, ahogy a bőrödhöz érnek? Mit érzel? Hogy néz ki a táj? milyen illatokat érzel?

Benne lennétek? :)

2011. dec. 9. 14:16
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

IGEN! :D tudom, furán hangzik, de imádok havat lapátolni. Mindig önként hányom el a havat a ház előtt, közben pedig játszok a kutyákkal. Valahogy ez is hozzátartozik a télhez.. majd kipirosodott arccal bemegyek a lakásba és megiszom egy jó forrócsokit! :)

- Ausztráliában is esik a hó, ez igaz, de csak bizonyos részein és elég ritkán. A telek általában enyhék... bár én még nem voltam kint, de remélem minél hamarabb megtapasztalhatom.

2011. dec. 9. 15:20
 12/30 A kérdező kommentje:
a rosszindulatű kommentelőknek üzenem: Nem kell ennyire komolyan venni... egy kicsit lazuljatok már! Én sem veszem halálosan komolyan az iylen dolgokat és nem fogok összeroppani, ha nem fog esni a hó. (amit mondtak a jövőhétre, de hogy lesz-e az már más tészta)....
2011. dec. 9. 15:25
 13/30 anonim ***** válasza:

Szívesen segítenék, de nálunk most 7 fok van, ebből nem lesz hó, legfeljebb eső. Azért most vizualizálom kicsit a hóesést, de ha esni fog ilyen melegben, az csoda lesz.

:-))))

2011. dec. 9. 15:39
 14/30 anonim ***** válasza:
inkább énekeljünk Süss fel napot,hogy kisüssön a nap...
2011. dec. 9. 15:51
 15/30 anonim ***** válasza:

Utolso,

Jo otlet, tetszik.

Habar, itt Ausztraliaban, jo par napja 30+ fok van, es ot agra sut a nap.

2011. dec. 9. 15:53
 16/30 anonim ***** válasza:
Na néhány ember befolyásolni tudná az időjárást a puszta akaraterejével, borzalmas káosz lenne a Földön.
2011. dec. 9. 15:55
 17/30 anonim ***** válasza:
Rendben, koncentráljunk a hóesésre. Igaz, hogy +6°C van, úgyhogy ripsz-ropsz elolvad.
2011. dec. 9. 16:01
 18/30 anonim ***** válasza:
84%

A sok rosszindulatú kommentelőnek miért kell elbasznia a kérdező örömét?ő csak jót szeretne az unokatestvére lányának.ha te nemakarsz fehér karácsonyt és idekommenteled hogy mekkora idiota ezért meg azért akkor takaroggyál etiópiába segíteni az éhezőkön. köszi~

kérdező: megtettem!:D remélem fehér karácsony lesz (:

2011. dec. 9. 16:30
 19/30 anonim ***** válasza:
0%
szarok a hóra meg a fehér karácsonyra. inkább munkát szeretnék.
2011. dec. 9. 16:45
 20/30 anonim ***** válasza:
Nekem inkább mást kellene bevonzanom most,a havat meg amúgy is utálom,többek közt a hólapátolás miatt is:(
2011. dec. 9. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!