Lenne 5 perced?
Arra gondoltam, hogy mi lenne, ha együtt megpróbálnánk "bevonzani" a havat! :)
Én személy szerint hiszek a pozitív gondolatok erejében és már sok mindent sikerült bevonzanom.
Arra szeretnélek megkérni titeket, hogy néhány pedcig koncentráljatok a hóesésre! Vizualizájatok! Milyen érzés megfogni a hópelyheket, ahogy a bőrödhöz érnek? Mit érzel? Hogy néz ki a táj? milyen illatokat érzel?
Benne lennétek? :)
nyugi már, én nem erőszakoskodom. Csupán nagyon-nagyon szeretnék fehér karácsonyt - több okból is.
Az egyik az, hogy unokatesómék hazajön az ünnepekre Ausztráliából és a kislányuk még nem látott havat és nagyon szeretném, ha átélhetné a tél varázsát.
van 5 percem. segítek:DD
én hiszek az ilyenekben.^^
14/L
Köszönöm! :)
Én sem hittem sokáig ebben,de amióta pozitíavn gondolkodom és amit nagyon akarok, azt elképzelem (stb) és azóta rengeteg minden összejött. Hihetetlen, pedig igaz. Sikerült bevonzanom dolgokat. Szóval, ha nem történtek volna velem ezek a dolgok, lehet én is szkeptikus lennék. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!