Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Sikerült már tanulmányoznod...

Sikerült már tanulmányoznod Akasha krónikáját?

Figyelt kérdés
Tapasztalatok. Akinek már sikerült elérni Akashat, szeretném ha megosztaná tapasztalatait. Eddig még nem sikerült elérnem, ezért fordulok azokhoz akiknek már sikerült. Tényleg elengedhetetlen a három metafizikai törvény ismerete?

2011. dec. 6. 21:25
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

20: Ez nagyon jó!

És hogy működik? Mi igazából az Akasha?

Determinált, hogy mit élünk meg, mi történik velünk és időben, térben le lehet kérdezni, mikor mi volt/lesz az egyes emberekkel, közösségekkel?

2017. ápr. 17. 21:48
 22/22 A kérdező kommentje:
Sziasztok, én voltam az aki évekkel ezelőtt feltette ezt a kérdést. Azóta sem sikerült betekintenem. Próbáltam minden apró jelre figyelni, szépen lassan körvonalazódik egy kép, de nemtudom őszintén mit kezdjek ezzel. Próbáltam keresni valakit akit érdemesnek találok egy beszélgetésre, de eddig még nem éreztem hogy valaki tudna olyat mondani ami beleillik a kirakósba. Örülök hogy ilyen sokatokat érdekel ez a téma, összességében úgy érzem ha sikerülne is betekintést nyernem az csalás lenne. Elveszítené a célját amiért itt vagyok. Köszönöm a sok választ, természetesen aki beszélgetni szeretne a témáról az nyugodtan írjon még:)
2022. febr. 1. 22:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!