Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Sikerült már tanulmányoznod...

Sikerült már tanulmányoznod Akasha krónikáját?

Figyelt kérdés
Tapasztalatok. Akinek már sikerült elérni Akashat, szeretném ha megosztaná tapasztalatait. Eddig még nem sikerült elérnem, ezért fordulok azokhoz akiknek már sikerült. Tényleg elengedhetetlen a három metafizikai törvény ismerete?

2011. dec. 6. 21:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Megnéztem, nekem ez nem tetszik:

[link]

Én tobbdiplomas vagyok, de 12E Ft több, amit valaha 2 napi munkammal meg tudtam keresni. Ezt fitymalja le?

Most munkanelkuli vagyok, most 12 E Ft 2 heti jovedelmem.

szerintem ha valaki megalazza az embert avval, hogy egynapi jovedelmét visszautasitja, mert az egy sovany vacsora ára neki, az nem elég alazatos ehhez a szakmahoz.

2012. jan. 4. 21:56
 12/22 anonim ***** válasza:

01-04 21:56-nek: Viszont ha tovább olvasol, megtudhatod, hogy ő ebből él. Másoknak segít, a saját energiát emberek ezreiért használja fel. Azért nem minden nap találkozol te sem olyan látóval, aki valóban tud valamit, nem csak kitalálja. Az ilyen emberek szerintem megérdemlik, hogy ki is fizessék őket.

Én már nagyon régen elmentem volna Misihez, de nekem sincs elég pénzem ehhez, tehát ugyanabban a cipőben járok, mint te. Pedig nagyon sok kérdésem lenne, rengeteget tudnék Tőle tanulni. Viszont úgy vagyok vele, hogy amikor majd eljön ennek az ideje, hogy elmenjek hozzá, akkor minden úgy fog alakulni, hogy ez meg is történhessen.

2012. febr. 19. 00:03
 13/22 anonim ***** válasza:

"Viszont ha tovább olvasol, megtudhatod, hogy ő ebből él."

Egynapi bevételéből is jól meg lehet már élni egy hónapig...

Figyelj, pont az az, ami miatt megkérdőjelezem a hitelességét.

A hiteles látók miről ismerszenek meg Szerinted? Jézus mennyi pénzt kért?

"Másoknak segít, a saját energiát emberek ezreiért használja fel."

Akárcsak mindenki más is, aki dolgozik.

"Azért nem minden nap találkozol te sem olyan látóval, aki valóban tud valamit, nem csak kitalálja. "

A nemcsalásért viszont nem jár felár....

Sem egy orvosnak, sem egy nyelvtanárnak, sem egy önkormányzati ügyintézőnek, sem egy könyvelőnek, sem egy látónak.

Az magatol értetődő, hogy elvárjuk, hogy ne csaló legyen valaki. Aki meg az, azt le kell csukni.

"Az ilyen emberek szerintem megérdemlik, hogy ki is fizessék őket. "

Minden ember megérdemli, hogy a munkájáért tisztességesen megfizessék.

De az óránkénti díja, ami egy főállású embernek 2-3 napi fizetése, meghaladja a tisztességes fizetést - pont ezért nem tartom hitelesnek, hangsúlyozom újra, ha nem lett volna egyértelmű az első hozzászólásomból.

Ha az ár nem tisztességes, hogy lehetne a szolgáltatás és az ember az?

A magas ár számomra hitelességet kizáró információ.

2012. febr. 19. 00:12
 14/22 anonim ***** válasza:

Figyelj, te is olvashattad, hogy NEM kötelező fizetni neki. Csak ha te is úgy látod. Tehát ha te a végén azt mondod, hogy nem érzed úgy, hogy fizetned kéne, akkor nem fizetsz. Ennyi. A 12 ezer sem kötelező, annyit adsz neki, amennyit jónak érzel.

Nem próbállak meg rábeszélni, nekem teljesen mindegy, hogy mi a véleményed. Ha te így látod a dolgokat, akkor ezen én nem tudok és nem is akarok változtatni. Tisztában vagyok vele, hogy a pénz nagy úr, és ez diktál...

2012. febr. 19. 10:11
 15/22 anonim ***** válasza:

"te is olvashattad, hogy NEM kötelező fizetni neki. Csak ha te is úgy látod"

Hát ezt én nem így fogalmaznám.

Ez van oda írva:

"Nem titok, általában 12.000 forintot szoktam kérni egy beszélgetésért, ami háromnegyed vagy egy óráig tart. De, inkább azt mondom, fizess, amennyire hasznosnak láttad a találkozást. Ritkán, de előfordul, hogy ilyenkor valaki egy ötezrest akar adni. Ezt inkább el sem fogadom… Az többször van, hogy a vendégem elégedetlen, mert életének tíz legaggasztóbb területe közül csak nyolcat találtam ki, kettő meg elsikkadt, nem foglalkoztam velük. Neki sem kell fizetnie, igaz, rosszul esne, ha egy hét múlva újra látnám. Mert aki velem elégedett, és az ilyenekből áll a nagy többség, az hetente visszajár."

Tehát hetente fizetnek 12 E-t, és annál kevesebbért pedig pejoratív megjegyzést tesz a kliensre.

Kórházi sztori: a beteg (15 évvel ezelőtt) 3 E Ft-ot adott az orvosnak (ÁLLAMI KÓRHÁZ!) hálapénzként egy 10perces vizsgálat után, mire felháborodottan rákiáltott és visszahajitotta a borítékot a doktornő: "Ma már reggeliztem!" Nekem ugyanez a gesztus elevenedik meg Nyilas Misi szavai mögött is.

2012. febr. 19. 19:44
 16/22 anonim ***** válasza:

El akarsz menni hozzá? Kíváncsi vagy arra, mit mondana? Akkor elmész, aztán pedig meglátod mi történik.

Ha nem, akkor meg felesleges ezen vitatkozni. Teljesen más a véleményünk, mind a ketten azt írjuk, amit gondolunk. Én ezt, te azt.

2012. febr. 19. 20:08
 17/22 anonim ***** válasza:

Kiváncsi vagyok, mit mondana valaki, aki tudja olvasni a krónikát.

De ezt a bemutatkozó honlapot olvasva az a benyomásom, hogy az illető lenézi a klienst.

Ez már önmagában elég ahhoz, hogy ne viszonyuljak hozzá jó érzéssel, és ugye miért olyannal "dolgoztassak", akit nem szeretek? Ilyet senki nem tesz, nem fizetunk olyannak, akiben kételkedünk.

Spirituális tapasztalataim meg agyi szinten azt is mondják, hogy aki másokat lenéz, annak sem sok köze lehet a spiritualitashoz, tehat meggyozodesem, hogy nem hiteles infókat közvetít.

Ennyit racionálisan.

Benyomásom pedig az, hogy zavart az ember (TV-műsorban is láttam), eszelős a tekintete, ami szintén ellentétes tünet, mint ami a spirituális emberre jellemző.

2012. febr. 19. 20:16
 18/22 anonim ***** válasza:

Senki nem egyforma. Ő már elég régóta csinálja ezt, rengeteg emberrel akadt már dolga eddigi életében. Nem várhatjuk el, hogy mindenkihez, mindenki kérdéshez mosolyogva álljon hozzá. Ha néztél már műsort, ahol szerepel, bizonyára olyat is láttál, hogy sokan azért hívják fel, mert le akarják tesztelni, hogy valóban igazat beszél-e. Olyan kérdéseket tesznek fel, ami már nevetséges... Az ilyenekhez én sem tudnék teljes nyugalommal hozzáállni. Nyilván, ahol rengeteg ember nézi őt, rengetegen veszik körbe, ő sem lehet teljesen békés lelkiállapotú. Ehhez csend kell, egy olyan környezet, ahol az ember már hozzászokott minden apró dologhoz. No meg idő...

A többi ezoterikussal és jóssal összehasonlítva, akikkel nap, mint nap lehet találkozni a tévéképernyőn, én azt mondom, hogy ő érti a dolgát. De ezt leginkább olyanoktól kéne megkérdezni, akik már voltak nála legalább egyszer, vagy többször. (Vagy olyan szerencsésnek kell lenni, hogy egy forgatás kellős közepén leszólítani, beszélgetni vele, akkor saját bőrön lehet megtapasztalni mindent.)

2012. febr. 19. 21:09
 19/22 anonim válasza:

Szia!

Én be tudok lépni az akasha krónikába. Szívesen válaszolok ha van kérdésed!

2013. márc. 23. 14:08
 20/22 wdx válasza:
100%
Sziasztok! Úgy születtem, hogy folyamatos kapcsolatom van az Akasha "könyvtárhoz". Nem éles, nem tiszta, de az igazi üzenetek átjönnek félreérthetetlenül. Olyan ez kicsit, mintha fél agyam evilági lenne, a másik meg a krónika része... mintha kivetülés lennék. Nehéz ezt megfogalmazni, és azt sem tudom még, hogy miért. Miért van ez az érzésem. Miért születtem ide, stb. Sok kérdésre azonnal kapok választ, sőt, igazából mindenre, ami fontos... kapcsolódni Akashához? Hm...milyen az, mikor anélkül él valaki? Elképzelhetetlen! Mindenki kapcsolódik. Mindenki kap választ. Csak sokaknak nem tetszik, nem hiszi el, nem is érdekli, vagy túlságosan hajkurássza a választ, amit közben már tud, mert megkapta, csak nem figyel rá, vagy elutasítja. Tehát mi is a kérdés?
2017. ápr. 17. 21:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!